28 feb - min helg...

I fredags jobbade jag mellan 12-17,45 typ. Sen pyste jag hem till mamma o pappa o hämtade Tyson o mina småkusiner. Vi åkte ner o köpte mat för kvällen(TACOS!!) o gjorde de o kikade på "G-force". Lite smårolig film. Sedan satte jag pojkarna vid varsin film medans jag pyste ut o pratade med Emma. Väl inne igen så snackade jag med Ica innan vi satte oss vid tvn o glodde sen sov vi..

Sov dock inte så bra, smsade nog i 1 1/2 timme på natten innan jag försökte sova, vilket var omöjligt då! Satt o kollade på bloggar på mobilen o sov allmänt dåligt.

Upp på lördagsmorgonen o jobbade. Dagen gick fort, jobbade ensam o då hinner man inte fundera förrän klockan är 2 och travet har spelstopp. Efter jobbet så hjälpte jag min mamma i min brors lägenhet innan jag pyste o bytte om o drog till Mariestad.

I mariestad väntade en kväll med Malin o Maxen. Tjöt, msnade ( ;) ) och god mat. Kvällen slutade relativt tidigt så pyste hem i brorsan underbara bil o snackade i telefon innan jag hoppade in i duschen o hoppade i säng!


Idag va de jobb som väntade igen. Dagen gick konstigt nog ganska så fort ^^ Sen efter jobbet så har jag bara grejat i lägenheten. Har fått upp en soffa i hallen istället för två fotöljer. Har grejat o donat o tanken var att jag o pappa skulle ta o träna idag men pappa va tvungen o åka till Töreboda o ta hand om en sak och jag e lite lat idag så jag tar hand om träningen imorgon ^^

Ne nu ska jag ut o kissa med Tyson o sen ska jag duscha o sova. E tvungen o gå upp o jobba imorgon också. Skulle ju va ledig men min pappa måste ta hand om en släkting till min mamma så han är borta på förmiddagen. Men min pappa e en riktig hjälte som hjälper honom. Min pappa är BÄST! <3 Men jag hade gäääärna haft en sovmorgon men va gör man inte?

Imorgon blir de en sväng till stan med Ica. Har en heeeel del som ska köpas.
Ska försöka måla hallen i helgen om jag har någon frivillig som vill hjälpa till???

// fia . väntar o väntar.. De gör mig TOOOOKIG!


25 feb - ett till inlägg..

Denna veckan har vart tung. Vart en hel del jobbande. Har inte vart ledig någon dag än o kommer inte va ledig förrän måndag.

I måndags så jobbade jag 7-19,15(JOOOBBIGT). Sen slappade jag ty hela kvöllen, En kompis kom på besök så vi satt o pratade tills klockan blev alldeles för mkt.

I tisdags jobbade jag också 7-19,15. Mkt strul på jobbet med bensinen o så innan jag skulle sluta så tur att Mikael va där för annars hade de aldrig gått. Bensinen la iaf av och de kunde inget göra förrän onsdagsmorgonen. Jag va liiiite lätt irriterad. Pyste hem o grejade lite sen åkte jag till en kompis o vi kikade på film osv..

Igår så va de upp tidigt också, gick upp allldeles för tidigt men va gör man inte? :
P Jobbade några timmar innan mamma o pappa kom till jobbet. Pyste till stan o hämta Tyson som va hos Emma o Hannes o sen hem igen o låg o halvsov i sängen innan jag träffade Ica för en promenix. Sen va jag o hämtade Sara i stöpen o sen låg vi o halvslöade framför tvn o sen åkte vi in till stan o gick på "percy Jackson o kampen om åskviggen", Vart lite besviken då jag hade hööööga förväntningar. Efteråt blev de lite käk på mc innan jag åkte hem till mamam där jag kikade på längdskidorna(GRATTIS IGEN) o sen pyste jag hem..

Idag har jag jobbat som vanligt 10-19,30. Dagen har gått fort. Håller på o försöker få ihop ett andelstrav till V75 på lördag. Kanske jag är den nya travexperten? Tror inte de :P Har fått otroligt mkt komplimanger idag, hade lockat håret osv hade en dålig hårdag imorses så fixade iordning de lite o idag har alla kommenterat de, kunder som jobbarkompisar :P Känns kul :)

Efter jobbet pyste jag ner till mamma o pappa där min bror härjar omkring. Saker överallt. Så satte mig o åt kvällsmat istället för o plocka, pallade inte de ;) Sen gick jag hem o för en stund sen kom pappa upp med Tyson. Så nu sja jag pysa in i duschen o sen sova. Jobbar 12-16,30 imorgon. Slutar tidigare då mina kusiner kommer hit, ska va barnvakt åt dom imorgon :)

Nu har de kommit lite uppdateringar iaf :)


(jag visar mitt rätt ja, tog de förut, sitter för övrigt på min baslåda så nu har jag ont i rumpan^^)

25 feb - helgen som var..

I fredags kom Z hit runt middagstid. Vi glodde omkring lite innan vi skulle pysa ner till mina föräldrar för o hjälpa dom i källarn( min bror ska flytta hem igen så vi skulle röja undan ) men vi går ner o hittar inte nyckeln in så vi ska gå tillbaka o då svartnar de för ögonen på mig. Jag höll på o svimma, såg ingenting o kände att jag inte kunde andas. Min första tanke var att jag fick en hjärtattack o snart skulle dö. Satte mig inne på tappen, har inget hum om hur länge men jag mådde inte alls bra :( men gick o åt lite godis o sen efter en stund kunde jag resa mig upp. Vart slö hela kvällen sen så vi spenderade kvällen hos mina föräldrar o åt godmat o kikade på lets dance o sen kom Ica o Polly hem till mig o vi spelade spel o snackade :)

Gick upp ganska så sent på lördagen o kikade ut. SNÖSTORM. Vi som hade planerat en dag på stan, men efter mkt om och men så åkte vi faktiskt in. Ica mötte upp oss o vi kikade på tapeter. Hittade mina favoriter, problemet var att de kostade 995:- per rulle :P HAHAHA! Sen gick vi en sväng på Elins o jag köpte ett par skor som jag ska lära mig att gå i till J & Z´s bröllop. Sen kom Ica o vi åt lite mat, snackade o kikade på tv. Fick tom mina kära vänner att bli intresserade av längdskidorna. Vilken uppvisning. Grattis till Marcus o Lerdala som e väääldigt nöjda med sitt guld ^^

På söndagen så jobbade jag då mina föräldrar hade åkt till Danmark. Zenita va nere o höll mig sällskap. Efter jobbet crosstrainade jag och bara softade. Tror jag , kommer inte ihåg !

Helgens klockrenaste kommentar:
(Efter mitt lilla svimmnigsanfall så va jag liiiikblek i ansiktet då jag inte mådde så bra).
Min jobbarkompis: - Alltså nu börjar du bli väldigt blek, du kanske borde sola solarium?
Hahaha klockrent alltså. Men fick tillbaka färgen i fejset efter några timmar. Men borde nog sola iaf ^^

Så de va min helg de :)

18 feb - sorry..

Som vanligt är jag seg med uppdateringarna.

Min vecka som vart iaf.

I måndags drog jag till Lidköping. Plockade upp Z o åkte direkt till Skövde där vi kollade in Z´s bebis i magen för den hade för hög puls så de va lite stressigt där ett tag då man inte visste riktigt hur bebisen mådde men de va ingen fara med den lill* som tur va :) Tillbaka till Lidköping där jag gjorde mat som blev omtyckt o så hem igen..
I tisdags så jobbade jag hela dagen o sen så käkade jag semletårta o kollade på OS!
Igår så va jag ledig så jag röjde runt i hela lägenheten o gjorde om och plockade omkring på massa saker. Sen åkte jag till stan o mötte upp Bitta, Malin o Johanna. Vi tog en fika(som blev mat iofs) på pims o bara pratade. 3 1/2 timme senare så va de dags o åka hem. De va en trevligt o träffa dom igen o jag tror o hoppas att dom tyckte detsamma :) Sen drog jag o pappa ner till gymmet en sväng o sen blev de o kika lite på os såklart!
Idag har jag jobbat o efter jobbet kom Sara o så har vi kikat på film o nu ligger vi i sängen o halvkikar på filmen "upp".

Imorgon kommer Z hit o kommer stanna tills på söndag så de ska bli trevligt. Imorgon blir de en lugn kväll o på lördag ska vi kolla på tapeter o färg o sen så kommer Ica hit så vi ska mysa lite :D På söndag blir de jobb då mamma o pappa har åkt till Tyskland för ett par dagar. Vart inte så långledigt som jag trodde!

-----------------------------------------------------------
OBS detta inlägg skrev jag i torsdag men publicerar de iaf för jag vill ju komma ihåg va jag gjort ^^

18 feb - FAAAN!

Hade skrivit ett megalångt inlägg men då råkar jag mitt klothuvud radera de! ORRKKKA!!!!!! Blir o slänga in ett nytt inlägg imorgon för nu orkar jag fan inte börja om!

// fia . fan också!

14 feb - nya tapeter..

Japp jag ska tapetsera om i ena delen av vardagsrummet uppe. Har ju 2 vardagsrum som typ sitter ihop men de går o ha som två olika rum med två olika tapeter. Är just nu lite sugen på några av dessa tapeter från InTrade

(Alla bilder är tagna från deras hemsida)



Ja ni ser ju vilken färg jag hade planerat o ha.
De ska nog bli lila. E dock inte 100% säker än men känner starkt för lila men skulle helst vilja ha lila o vita väggar då jag vill att de ska lysa upp rummet lite.

Vilken av alternativen är finast?

Ska även måla om hallen.
Den är just nu mesgul typ. Inte sååå vackert. Men de blir nog vitt eller ljusgrått där :)

Ne nu ska jag sova. Imorgon blir de Lidköping o Z,N o J på eftermiddagen :)

// fia . tapeter...


14 feb - alla hjärtansdag!

O jag har jobbat, singel som man är så är denna dagen typ skit sak samma. Hade jag haft någon så hade jag nog firat lite men de känns så jävla överskattat. Känns som vi svenskar blir mer o mer som amerikanerna med deras jävla firanden hela tiden ^^

Helgen som vart så har jag bara softat.
I fredags skulle jag o pappa tränat på kvällen efter jobbet men T va hemma hos dom när jag kom hem så vi satt o pratade o käkade varma smörgåsar o sen blev de sent så T åkte hem o jag gick hem till mig. Tyson sov hos mamma o pappa så jag spelade hög musik o grejade innan jag la mig ^^

Igår så jobbade jag mellan 8,30-16,15 sen gick jag hem till mamma o pappa. Mamma o jag bakade en sockerkaka med kanel o grejer i. O så gjorde vi mat. Sen kom mina mostrar med resp. o så min faster också. Dom bara pratade och jag som va trött sen den tidiga morgonen bara satt o lyssnade mest ^^

Idag som sagt så har jag jobbat, i stan faktiskt. Fick jobba åt H denna helgen fastän att de e min helg på tappen. Så min goding har vart själv 5 timmar idag utan problem. Han e så duktig :)

När jag kom hem så kikade jag på en film o halvslöade o sen gick jag till mamma o pappa o jag o pappa pyste ner till gymmet o tränade stenhårt. Känner redan träningsvärken ^^ Sen gick jag hem o kikade på en till film, fast satt mest vid datorn o glodde. O nu har jag vart ute med Tyson innan kvällen. Hade tänkt o sova nu. Ska se hur de går. Rethostan e ju förjävlig nu på nätterna :'(

Har ni haft en bra helg?

// fia - jobbhelgen är över!


12 feb - sjuk!

Eller ja förkyld är jag. Blev de i helgen antagligen men de blev värre i tisdags natt. Har sovit extremt dåligt de senaste dagarna :( Är trött i hela kroppen. Så därför har jag tagit de lugnt med träning både onsdag o torsdag. Men ska ner till gymmet ikväll efter jobbet, inte för att jag känner mig friskare men jag vill träna nu. De e asjobbigt o inte kunna gör de, ska ta de lugnt. Bara träna mage o ben.

I onsdags va jag ledig. Jag och Ica va o åkte pulka i kulhult, askul! De fick bli dagens motion. Gå upp för backen alla gånger ^^ Sen åkte vi hem till hennes päron o väntade på hennes lillebror sen så spelade vi Wii. Boxades, fy fan va skoj de va! Sen drog jag hem och bara slappade, kikade på film och gjorde mat.

Igår så fick jag 1 timmes sovmorgon av pappa eftersom jag sovit så dåligt. Jobbade. Gick ner till affärn o sen hem o la mig o kikade på 2 filmer innan jag försökte sova..

Vaknade vid 10 idag. Ställde klockan på 9 men snoozade tills 10. Är fortfarande helt slut i kroppen. Har bara kikat på de första avsnittet av "vampire diaries". De verkar va en intressant serie. Heeelt i min stil ^^

Ne nu ska jag göra mig iordning. Jobb 12-19.30 idag o så jobb hela helgen. Sugen? Inte alls!


// fia . sjuk o vampire diaries!

9 feb - min dag!

Idag va jag uppe vid 8 men va så jävla trött i kroppen så jag låg kvar o skrev lite på min bok. Ja en bok, jag håller på o skriver en bok. Började med den i somras men fick lite lust o fortsätta med den häromdagen i imorses så skrev jag en hel del faktiskt :) Tyson sov vidare medans jag skrev.. Sen va de bara o hoppa upp o göra sig iordning för jobbet..

Jobbade 10-19,30. Hade inte så mkt o göra. Kom massa grejer som vanligt. Mikael jobbade från 16.30 så hade lite sällskap. Han tog kassan o jag gjorde allt annat i butiken typ. Skönt o slippa kunder ibland ;)

Efter jobbet fixade jag lite med tvätten innan jag satte på filmen "prinsessa" medans jag crosstrainade 1 timme. Filmen va väl sådär. I vissa kan kunde jag relatera till huvudpersonen men den kändes lite överdriven. Men en film som ska visas i de svenska skolorna o visa hur de faktiskt är för oss överviktiga...

Efter de så blev de det senaste avsnittet av "make it or break it". Orka vänta 1 vecka på de nya? NEJ! :(

Sen så har jag bara suttit i sängen o tänkt. Känner mig lite nere idag. I söndags när jag vaknade så mådde jag bra. Jag kände mig glad o lycklig men idag känns allt bara sådär :( Tänk om jag dör imorgon, skulle någon egentligen bry sig? Skulle någon verkligen bli ledsen? Såna tankar går igenom hjärnan nu. Så nu borde jag sova för de e inte bra o känna såhär :(

// fia - ingen prinsessa precis....


(Tyson skulle nog sakna sin matte iaf hoppas jag...)


8 feb - min dag!

Började med att jag vaknade vid halv 7 o de va fan svinkallt i lägenheten. 15 grader. Höll på o frysa ihjäl. Hoppade tillbaka i sängen o sov till halv 10. SKÖNT!

Vägde mig, +0.6 kg. Inte kul :/ Fast visste att de skulle va + denna veckan. Men de betyder att jag måste kämpa hårdare denna veckan bara!

Sen blev de 2 avsnitt av make it or break it innan jag ställde mig o crosstrainade 1 timme. De va jobbigt men riiiktigt skönt! Hade träningsvärk efter gårddagens styrketräning på gymmet ^^

Sen gjorde jag käk, kikade på de allra senaste "Make it or break it" avsnittet o så mötte jag o Tyson upp Ica, Trixie, Vilma o Ofelia. Blev en liten promenix på ca 45 min :) Va ovanligt de va att va ute o gå med 2 vovvar. Hade Trixie o Tyson, men man lär sig väl antar jag ^^ Tror de får vänta med en till vovve i min lilla familj! Tror inte Tyson skulle va okej med en till kompis ;)

Sen begav jag mig till stan där de väntade 3 1/2 timmes jobb. Dom hade personalmöte o eftersom jag bara e extra personal så behövde jag inte va med. Lika bra de, tråkigt med möten ^^ E de nåt möte jag behöver va med på så är de på mitt "riktiga jobb". Har turen att ha två stycken! Men de kan bli för mkt ibland känner jag!

Efter jobbet så va jag o hämtade en tjurig Tyson hos mamma o pappa sen har vi kikat på en film "Make it happen" som va sådär. 2,5/5 får den av mig. Inget o hänga i julgranen precis. O nu ska vi nana. Jobbar 10-19,30 imorgon. Ska försöka med en timmes cross på morgonen också, beror på hur trött jag e ^^

// fia - natti natti!

(går inte ladda upp bilder, skit blogg.se!)

8 feb - veckans serietips!


"Make it or break it"

Serien handlar om 4 tjejer, Kaylie, Payson, Lauren och nykomlingen Emily. De är elitgymnaster och tillbringar dagarna på "the rock" deras gymsal. De tävlar som ett team för att nå den stora drömmen, OS 2012. Under tiden händer en hel del saker. Denna serie är verkligen så amerikansk, kärlek, sorg, svek, skador, osv.

Tycker den borde dyka upp i svensk tv snart. Den är alldeles för bra för att missa!

// fia - make it or break it

7 feb - minnen!

Hittade en bild på er alla tre :)

SAKNAR ER!


7 feb - helgen!

Lika bra o mosa på en massa inlägg när jag ändåså håller på ^^

I fredags jobbade jag extra åt min mamma som va på boupptäckning. Va uppe tidigt o bakad en tårta åt min pappi som fyllde 48 i fredags :) Jobbade, va fruuuuktansvärt segt eftersom de egentligen va min lediga fredag..

Efter jobbet så gick jag ner till mamma o pappa som hade besök. Så fick lite mat o så pratade jag med dom en stund sen drog jag hem för jag va så löjligt trött :(

Igår morse så hade jag tänkt o sova ut. Vaknade kl 8 av magont så de va bara o gå upp. Så va nere hos mamma o pratade lite o sen va jag på tappen. Jobbade lite igår. Vi hade QSTAR jippo med billigare bensin, billig korv o spolarvätska. Meningen va att mamma skulle jobba men vi bytte så hon städade uppe hos mig så jobbade jag åt henne i butiken.

Vid kl 14 åkte mamma o jag in till stan o jag handlade kläder till kvällen igår. Blev en fin kjol o en svart tröja som jag hade på mig!



Sen hem o käka, sova lite, göra mig iordning o åka till Ica o Polly som stod för kvällens fest!
Anders skjutsade mig, han va även hundvakt åt min lilla goding! TACK ANDERS! DU ÄR BÄST VERKLIGEN!!!

Kvällen igår va kul. Riktigt rolig. Dessutom så lättade luften lite. De va så otroligt skönt o bara få prata med dig. De va tårar, skratt om vartannat. En otroligt lyckad fest med mkt alkohol. Tror ingen va sådär lite lagom. Alla va dyngraka! HAHAHAHAHA!

När man vaknade imorses så snurrade huvudet lite men blev bättre ju längre jag sov. Gick upp vid kvart i 12 o gick ut med Tyson o så duschade jag o gjorde mig klar.

Vid 1 gick jag ner till mamma o pappa o lämnade Tyson där så kom brorsan så åkte vi in till stan o hämtade min faster o åt på Thaihouse! Åt som vanligt mongolisk buffé. Men blev mätt efter 1/2 tallrik men ;)

Åkte hem o gjorde ordning min lilla dator för avfärd mot Norge men min kusin har inte hämtat den än. Så jag har suttit vid den stora datorn o glott omkring. Släng iväg några inlägg. Tänkte pysa ner till mammsen o pappsen snart o snacka lite sen tänkte jag att pappa o jag skulle ner till gymmet en sväng!

// fia . heeeeelg!


(en bild från igår kväll)

7 feb - denna veckan.

I måndags va jag ledig. De behövdes. Kroppen blir trött efter mkt jobb. Blev lite uttråkad så jag skulle baka lite bröd åt mamma men de va en grej som fattades till assistenten. Tror seriöst jag sprang 15 gånger fram o tillbaka mellan mig o mamma o pappa. Helt sjukt, men bakade sockerkakor efter mkt om och men...

Tisdags jobbade jag hemma 10-19 o sen åkte jag o mamma o simmade.

Precis när jag ska hämta tvål o schampoo ur mitt skåp på badhuset så ringer pappa. Då hade securitas ringt o då hade Maja sprungit in på tappen o fått larmet o gått o han som hade vart på kurs hade inte svarat i telefon. Så då hade dom ryckt ut. Så 1500 kr fick man betala för Maja Baja sprang in där. Knäppiskatt!

I onsdags så va de snöoväder när jag skulle in till stan o jobba så min snälla kusin skjutsade in mig o Tyson till stan. Lämnade min lille pojk hos Emma där han skulle spendera dagen medans jag jobbade. Jobbade 9,30-16 sen gick jag till Emma i all jävla snö o hämtade honom o så köpte vi pizza o sen kom min kusin så jag fick skjuts hem! Sen va jag o pappa på gymmet en sväng :)

I torsdags jobbade jag sen så hände inget annat kul. Kikade på serien "make it or break it" som är den nya serien jag slaviskt följer ^^

// fia - MajaBaja!





7 feb - förra veckan...

Förra veckan bestod av arbete varje dag.

Mån: Stan 13-16
Tis: Hemma 10-19,15
Ons: Stan 9,30-16
Tors: Hemma 10-19,30
Fre: Hemma 12-19,30
Lör: Hemma 8,30-16,15
Sön: Stan 10,30-15


Så förra veckan så gjorde jag absolut ingenting. Jag gymmade, va ute o gick, simmade, lagade mat o bara sooooftade!

På fredagen va jag hemma hos Ica o Polly o vi hade fredagsmys framför Lets dance :D
Va på lördagen o hälsade på i Malins lägenhet i Mariestad. Mkt trevligt. Ica va med o vi bara satt o snackade skit o busade med Maxen :)
Va där på söndagen också hade spelkväll. Polly, Emma o Hannes va med också. Jag o Malin va ett team o vi va i mitten så vi va inte sämst iaf ^^ Mkt trevlig kväll.

På måndagen visade vågen förresten -1,6 kg :)

// fia . jooooobbbbb


( Va liten va man va här. 16 år gammal o helt ovetande om hur livet skulle bli... )

7 feb - 60 frågor o svar...

1. Hur gammal är du om fem år? 26, ska bli 27 i Dec
2. Vem var den sista du träffade? Min mamma, pappa o bror
3. Hur lång är du? 163 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Kommer inte ihåg. Har sett mest serier det senaste
5. Vem ringde du senast? Brorsan
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? - Det var gott. Firade pappsen idag. Till Zenita
7. Vad är dagens planer? Sova en sväng, glo på lite serier o gymma!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Olika personer men är mest en sms människa
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta och sambos ^^
10. När såg du senast din mamma? För 30 min kanske
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
12. När vaknade du idag? 11.45
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja, min första katt Trisse hittade vi i en kunds motor.
14. Vilken är din favoritplats? Där det är varmt!
15. Vilken plats föredrar du minst? Själv på stan på natten
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Inte en aning, de blir kul o se!
17. Vad skrämde dig som barn? Min farmors troll(som jag har fått min pappa bränna upp nu^^)
18. Vem fick dig att skratta senast? Min mamma
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? 2 bärbara o en stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Olika
22. Hur många kuddar har du i sängen? 5
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
26. Är du social? Mot dom som är det mot mig
27. Vilken är din favoritglass? Ben&Jerry's och Daimstrut
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Bygga mig ett hus!
29. Tycker du om kinamat? O jaaa!
30. Tycker du om kaffe? Nej fy fan.
31. Vad dricker du till frukost? Vatten eller youghurt
32. Sover du på någon särskild sida? Mitten, sover någon bredvid är det vänster
33. Kan du spela poker? Ja, det är jättekul
34. Tycker du om att mysa? Ja
35. Är du en beroendemänniska? Delvis
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej inte va jag vet
37. Vill du ha barn? Ja :)
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet - utomlands, Pool - Sverige
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder eller prylar till hemmet.
42. Äger du dyra smycken? Nej
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej! Kommer aldrig göra det heller
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Vaniljglass o friterad banan! MUMS!
45. Vem är den roligaste människan du känner? Går inte o utse en bara!
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett ärr på magen efter min gallstensoperation
47. Vad har du för ringsignal? Någon tråkig standardsingal
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Mamma har dom nerpackade i ett par lådor
49. Flirtar du mycket? Nej
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma hos Marcus
51. Kan du byta olja på bilen? Nej men pappa är bilmekaniker så han får fixa de ;)
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej inte än så länge iaf :P
53. Vilken var den senaste bok du läste? "genom dina ögon" Stephanie Meyers senaste bok
54. Läser du dagstidningen? Aftonbladet varje dag jag är på jobbet
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Jag diggar i bilen ^^
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? RixFM
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Min kusins tillfälliga mobnr
59. När var du i kyrkan senast? 16 dec då min morfar begravdes :'(
60. Vilka personer utmanar du? Alla som läser detta :D

3 feb - förlåt för min usla uppdatering..

Lovar att jag ska skriva ett längre inlägg imorgon kväll. Har jobbat som en tok de senaste veckan/veckorna så jag har inte haft orken eller lusten. Men håll utkik för de kommer mer inlägg snart :D

// fia . jobb jobb jobb

RSS 2.0