Personalfest

Ikväll blir de personalfest. YIPPIE! Ska hoppa in i duschen nu och göra mig ordning. Kommer bli en superkväll!

// fia . personalfest!

Vart tog vår vänskap vägen?

Ja. De senaste året har jag förlorat flera nära kompisar av olika anledningar. Usch vad jag saknar dom!

Jag vet att jag kan vara dryg, elak, bitchig och e väldigt hård när de gäller vissa saker. Men jag har bett om ursäkt och förlåt för allt. Om ni bara visste hur mycket jag saknar er! Alla tre. Ni var verkligen tre av mina allra närmaste kompisar och nu pratar vi inte ens med varandra.

Usch sitter verkligen här med gråten i halsen. Kollar på gamla kort. Vilka minnen. Vilka roliga minnen jag har med er. Nu vill ni inte ens prata med mig. Usch vilken hemsk människa jag känner mig. Även om det inte alltid är jag som vart den elaka personen i de hela.

Jag önskar att man kunde spola tillbaka tiden o göra allt rätt som det var förut. Att vara utan er tre känns idag, känns otroligt tomt... Ni betyder fortfarande mycket för mig och jag hoppas att vi någon gång faktiskt kan umgås!

Ne nu ska jag inte deppa mer. Jag får försöka lära mig av mina misstag :( Jag vill inte förlora någon mer av mina underbara vänner. Då kommer jag bryta ihop totalt!

// fia . vilka minnen



( Saknar inte Ica såklart utan den tredje personen är Malin H. Men ni som känner mig vet såklart vilka det handlar om )

Tyson 1 år!

I torsdags blev min pojk 1 år. Tänk va tiden går fort. MIN ÄLSKLING!



Visst är han så underbart söt?


Hann dock inte fira min älsklings födelsedag för jag jobbade hela dagen men han har fått massor med leksaker o grejer!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ringde tre idag också. De stod att min mobil var bunden tom 4/12-2010 fastän att jag bara band mig för 18 månader. Så de hade blivit fel och jag passade då på att beställa en ny. Beställde en Nokia N97 eftersom min Sony Ericsson krånglar som vanligt. Men fick nu ett sms att jag inte kan beställa den för den 2/12 så får vänta lite mer än 1 vecka men snart har jag min drömtelefon :D



Snart blir du min :D Som jag väntat och längtat.  "Bara" två veckor kvar!


Nej nu ska jag in till Skövde o handla lite julgransgrejer osm tex, fot, stjärna, ljus och matta. Sen behöver jag en julstjärna till mina vardagsrumsfönster!

// fia . Tyson och Nokia N97!

NEW MOOOOOON!

Var på midnattspremiären i torsdagsnatt. Hade platser längst upp i sofforna(lätt de goaste platserna i hela salongen).

Detta handlar "New moon" om för er som inte vet:
New Moon är en amerikansk film som har premiär den 20 november 2009 i USA och Sverige. Filmen är en fortsättning på Twilight och är liksom den baserad på en bokserie om Edwards och Bellas kärlek, den är skriven av Stephenie Meyer.
(Taget från wikipedia)

Jag tyckte att filmen var sjuuuuuukt bra. Den missade inte så mycket från boken. Eller det kanske är jag som inte läst boken på länge o har glömt ^^

Den får 5/5. Tycker den va så löjligt bra. Nästan bättre än "Twilight". Nej den är fan bättre än "Twilight".



Är det någon mer än jag som sett den? :D Tror de.


// fia . ge mig en Edward och en Jacob!

Förra veckan!

Dålig uppdatering som vanligt!

Måndagen: JOBB JOBB JOBB!
Tisdagen: JOBB JOBB o en svängande till Lidköping till J, Z o N :D
Onsdagen: JOBB JOBB och så va Malin hos mig o kikade på film!
Torsdagen: JOBB på tappen, powernap o de senaste avsnittet av "Glee" och sen JOBB i stan. Sen hem till Emma, kikade på "Twilight" och sen va de midnattspremiären av "New moon". TYSON blev även 1 år denna dagen!
Fredagen: JOBB och sen kom Sara hit, vi kikade på film.
Lördagen: JOBB och sen slappade jag och Sara framför tvn.
Söndagen: JOBB och sen va jag och Sara på "New moon"(andra gången på 1 veckan för min del) och sen slappade jag och Tyson resten av kvällen :)

O nu är de måndag igen. Vägde mig idag. Bara 0,5 kg neråt :( TRÅKIGT. Vill att de ska gå fortare men då får man börja med soppor eller shakear och det vägrar jag att göra, det smakar skit!! Jag vill äta gott(som jag gör nu).

Har inte ätit godis på 2 veckor idag.
Jag e impad av mig själv. Jag som har ett sånt sockerberoende egentligen. Men de går bra faktiskt :) Jag e så nöjd. Ska nog unna mig lite godis i helgen!

Ne nu ska jag skriva om en rolig nyhet och om New Moon filmen!

// fia . New mooooon


Ullared.

Va där i lördags! Åkte kl 04.15 från Ica ner till Mullsjö. Där mötte vi Johan o Z o satte oss på bussen till Ullared. halvsov hela vägen ner. De va skööönt!

Väl nere så fick vi köa i ca 15 min, helt okej! O jag som inte skulle ha så mkt handlade för något otroligt mkt! Inte så kul för plånboken men kul för mig med en massa nya saker. Nu vill jag ha jul så jag kan ta upp alla min julsaker :D En jättelyckad dag!

Fredagen va jag hos Ica o Polly på kvällen. KIkade på idol o somnade sent, Blev bara 3 timmars sömn innan vi åkte!

Igår så städade jag hela dagen. En riktigt ren lägenhet bor jag i nu! Tvättade också flera maskiner. De känns skönt o bo i en ren lägenhet o ha en massa rena kläder och underkläder :)

Sen kom Malin på kvällen o vi kikade på "Harry Potter och halvblodsprinsen" sen så snackade vi en bra stund. Kul o träffa henne igen :)

Idag har jag jobbat mellan 10.45-13.15 o sen 16.30-19.15. Min mamma har vart hos sin psykolog så därför blev de lite delat med jobb idag! Va iaf ute 1 timme o gick mellan jobben.

------------------------------------------------------------------------------------------

Jag måste tillägga att jag känner mig så pigg och glad. Jag mår bra. Jag är pigg på morgonen när jag går upp och jag känner mig glad i hela kroppen. Detta beror på att jag bytt livstil. Med mat och motion.

Jag vägde mig idag. Jag har gått ner 2.5 kg på 1 vecka. 2.5 KG. Det gör mig så glad. Nu hoppas jag att de kommer fortsätta med 1 kilo i veckan iaf. Har inte ätit något godis/fika/dricka på 8 dagar. Men jag känner inte ens något sug efter de heller. Jag är nöjd!!!

// fia . Don't stop believin'




(Denna låten gör mig hela underbart glad)

GLEE!!!

Ni som missat denna underbara serie. Den går kl 21.00 på tv4 torsdagar. Första avsnittet sändes i torsdags och jag är HELT såld! Laddade ner de 9 avsnitt som släppts och har nu kollat tom avsnitt 7 men vill inte kolla mer förrän jag vet att avsnitt 10 släpps. Måste ha något o se fram emot!!



GLEE HANDLAR OM:
Will Schuester är en optimistisk gymnasielärare som bestämmer sig för att sätta ihop en musikalklubb på skolan. De som anmäler sig till gruppen är ett gäng utstötta elever, men Will utmanar dem att utveckla sin talang.
(text tagen från tv.nu/glee)

GLEE LÅTEN
(LYSSNA PÅ DEN LÅTEN, HELT UNDERBAR)

Nu ska jag sova. Snart vart vaken i 20 timmar. TRÖTT! Berättar om min dag i Ullared imorgon!

// fia . Don't stop believin'. Hold on to that feelin'

Gamla bilder på min Tyson..

Sitter på min "stora" laptop. Har övergett den lilla för dagen. Hehe. Hittade en massa gamla söta bilder på min lille pojk Tyson. Tänk att han blir 1 helt år om 1 vecka :) !!!



Så här såg Tyson ut från Feb-Juni iår. Visst är han söt? Va stor han blivit. Ni ska se dom korten när jag hämtade honom den 14 Januari i år. Vilken liten plutt, han vägde bara 700 gr. Nu ligger han på stadiga 2,9 kg men han är så liten så kan inte förstå att han väger så mkt ^^

// fia . min prins, mitt allt, Tyson

Seg uppdatering.

Som vanligt så glömmer jag av att uppdatera.

I helgen som var så jobbade jag. Inte så roligt men pengar :) På fredagen va jag o Ica hos Emma i stan o käkade pizza o spelade spel :) På lördagskvällen va Malin L här. Riktigt kul o träffa henne. Va riktigt längesen sist :( Söndagen spenderade jag på jobbet och kvällen va jag på farsdagsfika hos mamma o pappa o åt våfflor. MUMS!

I måndags började jag ett lite lättare liv. Blev medlem på viktklubb.se som är en del av aftonbladet. En sida där man sätter upp sitt mål med viktnedgången, där de hjälper till att fördela maten och kalorierna. Jag ska äta ca 1672 kalorier om dagen för att tappa ett kilo i veckan.

Tanken är att jag ska gå ner 35 kilo totalt. 35 jävla kilo på 35 veckor. Dock är jag supernöjd om jag gått ner 20 kg till sommarn. Då ska jag ska passa i en klänning o vill se bra ut :) Men visst tackar jag mig själv om jag har gått ner mer.

Men det går bra att äta ofta o mindre portioner. Jag som typ åt frukost som lunch o så någon smörgås och massa gotta till middag/kvällsmat tycker det är jättekonstigt att äta ofta. Men de funkar.

Var ute o gick 1 timme i måndags och tisdags. Och igår gick jag till Ica o Polly. De tog 1 timme och 40 minuter. Så idag mår fötterna bra. Haha. NU ska jag göra lite mat som jag ska ha sen. Och en 30 minuters promenad så blir de en 30 minuters promenad ikväll också efter jobbet!

// fia . lite lättare snart(förhoppningsvis)..



( Hade en liten nostalgitripp i somras o tog på mig min studentmössa )

En skrikande katt och en ilsken hund..

Så var morgonen på djurkliniken. Dags för Tysons 1 årsvaccin och Majas 2 år vaccin. Shit,det var verkligen en annorlunda upplevelse. Tyson är inget fan av veterinären sen kastreringen i September och Maja är väl inte så jätte förtjust i de hela heller.

Men idag var dom hemska. Tyson bet sköterskan i fingret(OOOPS!) och Maja skrek så hela huset med sköterskor undrade vad som hände. Vilket hemsk matte man känner sig då när dom båda har total veterinärskräck. Men Tyson fick hela sprutan o de gick fort. Maja däremot fick vi vara 2 o hålla och hon fick bara halva sprutan. Men de räckte som tur va. Tack till min söta kusin som vart med mig :)

Igår va jag i stan med Ica o Julia. Vi fikade på rådhuset o hade allmänt trevligt :) Sen kom Emma så hon joinade oss en stund innan vi gick o hämtade ut "NEW MOON" biljetterna :) Sen sov min supersöta kusin Julia här inatt, alltid trevligt o ha henne här :)

Ne nu ska jag göra mig iordning innan jobbet. Jobbar hela helgen så de känns inte som en fredag för mig idag. Snarare en måndag! ^^

Ska ni hitta på i helgen?

// fia . mina sötisar var lite elaka idag ^^


R.I.P min kära mobil..

Min telefon la av igår. Den är inte ens 1 år gammal. Tycker det är så tråkigt. Alla nya Sony Ericsson är verkligen dåliga. Jag är helt chockad över att min höll så här länge faktiskt. Blir o ringa till tre o gnälla lite och hoppas på en ny telefon så fort som möjligt.

Just nu har jag min lila Sony Ericsson k770i som extra telefon. Går ju inte o vara utan en mobil liksom ^^


Den lila e den jag har nu som extra telefon.
Den svarta är min telefon som är sönder.
O den silvriga är den som jag vill ha!


Inte lätt o hitta en mobil i denna mobildjungeln. Älskar SonyEricsson men min bror säger att NokiaN97 är en riktigt bra telefon!

// fia . ny telefon ?

NEW MOON!

Har bokat biljetter till "New Moon" premiären. Den början kl 23.59 tisdagen den 19 November. Jag har väntat o längtat och nu är den snart här. Borde sätta igång och läsa "New Moon" boken innan filmen men Hanna har ju mina böcker :(

Men de ska bli så kul att äntligen få se den. Man har ju väntat och längtat i flera månader. Imorses fick jag ett sms från SF om att man nu kunde boka biljetterna och nu har jag bokat 2 olika platser ^^

// fia . New moon!


Inflammation...

i strupen. Påbörjan till lunginflammation löd domen efter ett besök hos vårdcentralen i måndags. Så just nu äter jag antibiotikatabletter som jag ska göra nu fram tom nästa onsdag. Men nu mår jag bra, har ont i lungorna när jag anstränger mig men det kommer väl vara så tills jag e riktigt frisk!

I måndags va jag uppe med min mamma hos min morfar. Han mår inte så bra efter att min mormor gått bort och det är svårt o se att han lider :'(

Igår så jobbade jag och sedan hade jag en myskväll/filmkväll med mig själv o Tyson. Vi/jag kollade på Johan Falk filmerna 5 & 6 och sedan "La gigolo" med Ashton Kutcher. Den sistnämnda var inte så mkt o hurra över.

Den sista Johan Falk filmen var kanonbra. Men va jag grät i slutet, den är verkligen sorlig :( ingen mer Frank Wagner. Tur att "Snabba cash" kommer snart så man kan se snyggingen Joel Kinnaman i den. MUMSI!!!

nej nu ska jag städa. Dammsuga, tvätta, duscha, moppa, damma osv. De e ju sååååå roligt. Börjar kl 14 så får skynda mig ^^

// fia . de fredlösa


Söndag..

Idag har jag softat hela dagen. Va hos Ica o Polly o åt lite bakismat och sen har jag vart hos mamma o pappa. O nu kikar jag på tv och ska snart göra pannkakor :D

Igår hade jag en lång o intensiv dag. Dagen började med att jag åkte till Trollhättan med Z, J o F på en mässa. Fick en hel del bra info för J o Z skull. NU e de bara o vänta o läääängta tills den dagen kommer!

Sen blev de en tripp till Skövde för o göra sig iordning för festen. De blev en hel del sminkande o hårspray o sen åkte vi till Ica o Polly. De va en rolig kväll och riktigt lyckad fest. Kom hem och somnade inte för jag bara hostade :/

Imorgon blir de jobb på eftermiddagen, hoppas på o få en tid hos vårdcentralen innan dess. Hostade så jag spydde inatt, mindre roligt ska jag säga er!

Hur var er Halloween??

// fia . leoparden ^^




( Antaligen den fulaste oufiten igår, den stod jag för ^^ )

RSS 2.0