17-25 april 2010

Sammanfattning av min vecka som vart..

I fredags efter att jag skrivit här i bloggen så frågade Ica om jag va sugen på o träffas o gå ut o gå så åkte till Stöpenm o gick en liten sväng med henne.

På lördagen hade jag sovmorgon sen mötte jag upp Malin i stan där vi handlade lite småsaker :) Sen hem o kikade på en film o sen pyste vi iväg till Ica på födelsedagsmiddag. Fick god mat o så spelade vi pingis riktigt länge o hade allmänt trevligt :)

I söndags så va jag ledig. Min faster kom o färgade mitt hår som blev rött typ :S Sen mötte vi mina päron i stan o käkade lite mat. Sen grejade jag lite hemma o så va jag o Josse på gymmet en sväng.


I måndags så jobbade jag några timmar på morgonen. Sen mötte jag upp Ica en sväng o vi köpte lit blommor osv o käkade lunch io stan för o fira hennes födelsedag. Hem o plantera o halvsolade i trädgården en stund. Sen blev de gymmet igen med Josse!

I tisdags va vi på gymmet på morgonen jag o Josse sen blev de jobb 10-19. Efter jobbet åkte jag o Josse till Coop o handlade en snabbis sen kom Ica, Polly o Malin o vi käkade kladdkaka o kikade på film :)


I onsdags så sov jag så fruktansvärt dåligt o jag va vaken från kl 2 på natten. Va hos Ica en sväng på morgonen o jobbade. Sen åkte jag till Zenita o barnen i Lidköping där vi kikade på blommor till bröllopet o lunchade hann vi med innan jag åkte hem. Sov en stund, va helt slut :P På kvällen va jag hos mamma o pappa o duschade Tyson o försökte klippa klorna på den envisa hunden men de gick sådär ^^

I torsdags jobbade jag 10-19 o sen så va jag o Josse på gymmet en sväng. Sen käkade jag kvällsmat hos mamma o pappa o kikade lite på "new moon".


I fredags va jag o Josse ute o gick en sväng på morgonen innan jag pyste o jobbade 12-19. Sen kom Sara O Malin o vi käkade tacos o kikade på "avatar".

Igår lördags så jobbade jag 8,30-14 o sen tvättade jag bilen, duschade o packade. Sen gick färden ner till Gbg. Igår va jag på inflyttningsfest/födelsedagsfest hos Emma o Robin. De va en trevlig kväll men va trött kände jag, sista personen gick kl 6 imorses ^^


Så idag så ringde Emma på morgonen o hittade inte jobbnycklarna., Så blev o ringa runt för o se va dom va. Sen sov jag en stund till sen så vaknade vi till o så åkte vi hemåt igen. va i Säve o hämtade ett däck åt pappsen ocskå så tog en stund o komma hem.  Väl hemma pyste jag ner till mamma o pappa med Sara o käkade lite. O sen har jag bara chillat vid datorn o tvn.

Nu ska jag duscha o sen ska jag se om de har kommit ner någon film på datorn ;)

// fia . denna veckan är över...


Klänningen jag hade på mig igår :)

Less..

Jag är så less. Less på allt. Är less på livet, allt. Är less på telefonen, datorn, allt. Har inte ens haft igång min lilla dator de senaste två veckorna. Jag har inte orkat. Vill bara spy på skiten. Därav min otroligt dåliga kontakt med folk. Tom less på min telefon. Då är de nåt som e illa. Svarar kort o pallar fan inte. Tappat lusten på allt.

Utåt försöker jag alltid o visa en annan sida. Vill inte att någon ska se hur jag egentligen mår. Fast mina riktiga vänner ser och hör precis hur jag känner mig. Jag känner mig tom, livlös o ensam..

De känns som att alla omkring mig bara försvinner.
Först morbror, sen mormor, morfar o nu farmor. Sa till mig själv att 2010 skulle bli mitt år. De skulle inte bli  några begravningar detta året. De höll inte så länge dock :'( Den 17 Maj är det dags igen. Jag ville inte att mitt 2010 skulle bli som mitt 2009 som innebar 3 begravningar o 2 urnsättningar.. Hoppas att jag ALDRIG mer behöver genomlida detta. Det är så jävla tufft. Jag försöker vara stark men ibland känns de bara som allt bara kommer krypandes...

Ne usch vilket luddigt inlägg de blev nu.. Ska försöka sova, hoppas jag får sova, va ett tagsen man fick sova skönt :'(

Tack mina underbara vänner för stunderna de senaste, de betyder <3<3<3

R.I.P farmor <3

Kvällen den 11 April valde min farmor att somna in :'( De gör så ont. Orkar inte förlora ytterligare en person. Känns som alla omkring mig bara försvinner??

Är så glad att jag höll din hand de sista dagarna o visade hur mkt du betydde för mig <3<3<3 Hälsa underbara farfar hur mkt jag saknar honom, även om de e 11 år sen han lämnade oss så känns de som igår, kommer ihåg alla minnen med honom! Säg hej till till morbror Steffe, mormor o morfar också, Saknar dom något enormt!


16 april - denna veckan..

Måndagen: Va sviiintrött efter få timmars sömn. Så många tankar som rörde runt i huvudet :'( Jobbade en sväng på morgonen. Sen så kom Ica o vi åkte till lidköping till mina favorittjejer Nora o Nikki! Hade en trevlig stund hos dom. Z frågade även om jag ville bli faddder till Nikki. SJÄLVKLART ville jag de! :D:D:D Sen åkte jag hem o mötte Josse o vi pyste o testade gymmet efter 2 månaders uppehåll för min del. De gick bra. Kvällen spenderade hos mamma o pappa om jag inte minns helt fel?
Tisdagen: Jobbade 10-19.15 sen så va jag o mamma ute på en promenad sen kom Ica o Polly o vi kikade på "Draktränaren". Mysig film :)
Onsdagen: Va meningen att jag skulle jobba på morgonen o så lite när mamma skulle till tandläkaren men de va inställt så jag o Josse drog till Skövde en sväng o shoppade lite. Köpte äntligen min skohylla :) Sen så pyste vi hem o käkade lunch på torget i solen. Sen hämtade vi barna o lekte, spelade fotboll o bakade. Sen va de meningen att vi skulle träna men Josses träningsvärk satte stopp för detta så drog hem till Icas föräldrar där Ica o pOlly va. FIck mat, grillat,MUMS! Sen kom Maria o Juha o vi tjejer spelade spel. Sen drog jag hem o halvslöade på mamma o pappas soffa..
Torsdag: Uppe tidigt. Va på gymmet kl 8,50 med Josse o tränade en 45 min på morgonen innan jobbet :) Jobbade 10-19.15 sen så kom Malin o vi kikade på en film "solisten" o sen sov jag som en stock..
Fredag(idag); Upp med tuppen(kändes de som). Jobbat 7,30-16.30 idag på min lediga fredag då mamma vart i Ullared. Efter jobbet kom min kusin Julia o hennes Joni en sväng o sa hej. Sen kom(tvingade jag ner) Malin till mig o vi städade som fan i min lägenhet. Hon dammsög o jag moppade efter. Teamwork. Sen ner o handla o sen kom min faster o hennes gubbe. Vi gjorde hemmafriterade räkor med ris o whiskeysås. MUMS! O mamma o pappa kom också o käkade lite. Blev en god (Kladd)kaka till efterrätt med färska jordgubbar. Så nu e jag suuuupermätt.

O nu borde jag kanske sova. Är ledig imorgon men ska till stan o träffa Malin när hon slutar o handla nåt o ha på mig till festen nästa vecka o sen så ska jag iväg till Ica på kalas :) <3

Mitt fadderbarn och jag <3

16 april - 5-11 april 2010.

Måndag+tisdag förra veckan låg jag magsjuk o mådde verkligen skit. Har aldrig vart så magsjuk förut. Som tur va de så kom de bara ut från ena änden ;P Åt inte på 53 timmar så va ganska så sliten ^^
Onsdagen: jobbade första dagen efter min maginfluensa. På kvällen så va jag hos min farmor som var dålig :( På kvällen kom ÄNTLIGEN pappas raggarbilar från USA. Som jag väntat på dom. O den rosa bilen va tom finare än bilderna, den e heeeelt underbar!
Torsdagen: Jobbade 10-19.15 som vanligt sen så var jag hos min farmor en sväng igen på kvällen efter jobbet.
Fredagen: Jobbade 12-19,15 sen så åkte jag till Ica o vi hade en myskväll, kikade på film o snackade skit o hade de allmänt mysigt. Jag o min bästis <3
Lördagen: Jobbade 8,30-14,30. Mikael kom o jobbade de sista timmarna så jag pyste ner till min farmor som va lite sämre än dagarna innan, inte visste jag då att de skulle va sista gången jag såg henne i liv :'( Va hos henne några timmar sen så skjutsade jag mamma o pappa till Malins päron o hämtade upp Malin o vi köpte kinamat o godis i stan o så va vi hemma hos mamma o pappa oi kollade på film. (Jag halvsov i soffan).
Söndagen: Jobbade på fm.Sen va jag o Josse o handlade lite käk på maxi! Sen så kom Malin till mig o vi kikade på film o chillade. Fick ett sms strax innan tolv där min pappa skrev att min farmor nu lämnat jordklotet för ett liv i himmelen tillsammans med farfar :'(<3 gick ner o sov hos mina föräldrar, ville inte va själv..

Farmor, hoppas du hittat farfar uppe i himlen <3


6 april - the blind side

"The blind side"



Filmen är den sanna historien om Michael Oher. En hemlös afroamerikansk yngling från ett trasigt hem, som tas in av familjen Touhy, en välbärgad, vit familj, som hjälper honom att uppnå sin fulla potential.


Jag tycker att filmen va bra. Man blir väldigt rörd över att människor faktiskt hjälper andra människor som inte har det lätt i livet. Jag önskar att jag hade så mkt pengar så jag kunde hjälpa andra...

4/5 får denna av mig. SEVÄRD!!

// fia . the blind side

6 april - 29 mars-4 april

Min vecka som vart..

Måndag: Jobbade någon timme på tappen innan de va dags o bege sig in till stan för jobb på Albrekts. Jobbade o sen åkte jag o hämtade min Tyson o sen så mötte jag upp Josse o vi gick på en långpromenad o snackade skit som vanligt :) Sen hem o grejade i lägenheten.
Tisdag: Jobbade 10-19,15. Hände inte så mkt mer än så. Hittade en tatuering som jag skulle kunna tänka mig o bygga ut min "Fia" tatuering med :)
Onsdag: Kommer inte ihåg va jag gjorde på dagen men på kvällen skulle jag iaf försöka dammsuga men de slutade med att jag satte upp två väggord istället för o städa :D
Torsdag: Va ute en sväng med Josse o hennes barn på morgonen o handlade o sen va de jobb 10-19,15 på skärtorsdagen :P
Fredag: Va ledig. Städade på morgonen sen fick jag besök av Josse o hennes barn. Sen så va jag med Emma, Hannes o Robert en sväng i silverfallet o grillade korv sen hem o vilade lite innan vi åkte till min faster. Va en lugn kväll då jag inte mådde så bra, feber o förkyld :(
Lördag: Jobbade 8m30-16,15 sen så va min kusin o hennes gubbe o hans son ute så vi fikade o njöt av solen. Sen åkte jag med min päron till min moster o åt påskmat o låg o sov i deras soffa då jag inte va så fräsch.
Söndag: Skulle jobbat men tog ledigt då jag körde pappas raggarbil ner till Jönköping. Gick inte in på elmia utan åkte till a6 med mamma o Maria. Köpte lite småsaker :) Sen hem o då kom Malin, Ica o Polly o vi grillade på min nya gasolgrill som jag fick i mitt påskägg. Dock mådde jag inte spå bra så dom fick äta själva :P

O sen i söndagskväll har jag legat i maginfluensa, o är hemma från jobbet idag o har inte ätit på 2 dygn. Jag är så trött på detta nu. Jag har gått ner 3,5 kg så de e väl ett plus då ;) Ne nu ska jag försöka göra nåt o äta för jag dööööör av hunger men e rädd att jag inte får behålla de :( Har inte mått såhär dåligt på länge. Först feber i 4 dagar o nu maginfluensa. Vart sjuk i en vecka snart ^^


Finbilen har äntligen fått se vårvädret!


De två väggord jag satte upp i lägenheten!

// fia . sjuk sjuk sjuk...

RSS 2.0