Mina tatueringar...


Mina tre tatueringar som jag har.


Den första jag gjorde var Fia tatueringen.
Den är enbart för mig själv. Fia är ju mitt smeknamn och jag kommer alltid vara Fia oavsett vad. Dock har jag börjat tröttna så kanske blir en cover up på den ^^

Tatueringen nr 2 var mina stjärnor. Dom står för mig, min bror, min mamma och min pappa. En stjärna för varje person i min underbara familj :)

Tatuering nr 3 är min senaste men absolut inte min sista. "Bokstäverna" man ser betyder 62,63,86 på grekiska. Min pappa, mamma och brors födelseår. Jag valde grekiska för jag tyckte de va fina "siffror" och tycker resultatet blev kanonbra, den är jag allra mest nöjd med faktiskt!

Tatuering nr 4 ska jag göra när jag gått ner lite i vikt. Har några budskap som jag vill tatuera in för dom stämmer så bra in på mig. Dessutom ska jag som sagt ev göra en cover up på Fia tatueringen sedan ska jag göra 88 på den senaste tatueringen för o lägga till mitt födelseår :)

Har ni tatueringar? Vill ni ha?

// Fia - tatueringar e beroendeframkallande !

Igår

Så jobbade jag mellan 8-14 sedan städade jag och gjorde ordning uppe. Satte upp sänghimmelstyget och ny gardiner. Riktigt nice blev de. Ska köpa mer tyg så jag kan ha i taket också :D

Sen kom Malin och lite senare Ica o Polly. Ica o Polly stannade bara på snabbvisit, vi åt pizza o sen åkte dom hem. Jag och Malin tog  pratade en massa, vi har inte setts på evigheter.

Sedan kikade vi på "Angus, thongs and perfect snogging"
Fy fan vilken bra film. Verkligen en tonårsfilm men jag älskar såna filmer så jag blev helt kär i denna. Malin tyckte också den va asbra. Seriöst den bästa o roligaste filmen på länge! Får 5/5 av mig. O ett + för snyggingen Aaron Johnson ;)



Ikväll kanske man kollar på den igen. Haha så rolig tyckte jag den var. Men först måste jag sluta, klippa gräset och göra mat. hmm, fläskfile med pasta kanske? Tog upp fläskfile igår så den måste jag äta idag! ^^

Vi hörs senare!

// Fia . jag skulle gärna snogga lite med Aaron Johnson ;)

Söndag

O jag sitter på jobbet. Detta är Ronnys helg egentligen men han kan ju inte jobba så då får jag göra de. Inget mig emot för det är bra med pengar och dessutom blir jag lätt uttråkad om de inte finns något planerat. Då är de bättre o jobba ^^

På tisdag får man lön, mina föräldrar e ju lite sega med o sätta in den men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ^^ Dock är det mindre roligt o heta Sofia Blomkvist denna månaden då jag har räkningar på ca 15 000 för o vara nästintill exakt. Det är roligt o handla men mindre rolig o betala de i efterhand sen.

Men för de pengar jag spenderat har jag fått:
- En ny mini laptop 10,2"
- En ny himmelsängstomme
- Ett helt nytt rum i inredning samt tapetväg

Så denna månaden har jag verkligen unnat mig en massa. Men jag är mega nöjd, ni ska se mitt sovrum nu. Det är fint :D verkligen stor skillnad mot tidigare. Ska lägga upp bilder när jag fått upp allt..


Nu sover...

Nora. Har varit barnvakt åt henne, eller är fortfarande men nu sover hon(förhoppningsvis gott). Va i Lidköping hos Zenita o Johan vid kvart i 6 o dom åkte väl vid 5 över 6.

Nu verkar de som hon e vaken igen. Låter henne va o se om hon bara vaknade till lite lätt o somnade om direkt. :)

Hon har verkligen vart snäll ikväll, världens lugnaste bebis typ. Har inga problem o passa henne igen. Hon lekte för sig själv medans jag åt och sen har vi lekt ihop sen så åt hon e skål med gröt innan vi bytte blöja, borstade tänderna och bytte till pyjamas :)

Jag tror verkligen att jag skulle klara av mamma rollen väldigt bra, jag väntar tills jag träffar någon som jag kan bilda min egna lilla familj med :)


Ne nu ska jag kika på "My boss´s daughter" med Asthon Kutcher :)

/ / fia . supernanny ;)




Sitter i soffan..

o lyssnar på Spice Girls. Sara satt och sjöng på en av deras låtar förut så nu var vi tvugna o lyssna på lite gamla låtar av dom :) Nostalgi säger jag bara, kommer ihåg när jag fick en grön magtröja med Spice Girls på av min kusin som vart i USA. De va ren lycka på den tiden ;)

Idag har jag jobbat. Erika som jag jobbar med e jättesnäll men vi jobbar vår sista dag ihop imorgon, tråkigt :( sen blir de o jobba med Lisa, Malin, Hanna och Lina istället.

När jag slutade var de värsta regnovädret, jävlar säger jag bara. O jag som bara har en vindrutetorkare för min på passagerarsidan är sönder :S Så idag blir de en innedag, skulle egentligen klippa gräset men fan de gick inte idag.

Så nu har just nu ett Harry Potter maraton, ettan såg vi i tisdags, igår såg vi tvåan och nu har vi precis sett trean och ska strax börja se fyran. :D

Ne nu ska vi kika vidare. Ha en trevlig kväll :D


// Fia ,. dirty diana


(Denna bilden tog jag i lördags när jag körde runt i Pontiacen på crousingen)

Bloggdatorn..

har anlänt och den är nyinstallerad och allt funkar som det ska :) Den är verkligen jättesöt, dock är det väldigt ovanligt med ett litet tagentbord men man lär sig efter ett tag.

Igår jobbade jag 13-19.30. Fanns massor att göra, vi började en ny kampanj idag, köp 3 betala för 2. Så hade en del o göra så tiden gick fort som tur var :)

Idag så jobbade jag förmiddag, ändrade planer i schemat. Det var tur det, stackars Erika hade aldrig kunnat öppna idag för hon har inte en aning hur man gör vid en ny kampanj. Sen va jag, Sara och Offa(min moster) på drive in bingo. Ingen vinst tyvärr :/

Imorgon och fredag blir det också förmiddagas pass. Imorgon ska väl jag och Sara kolla vidare på Harry Potter filmerna, vi kollar just nu på "Harry Potter och hemligheternas kammare". Sen ska vi göra kycklingsallad, mums!

På fredag ska jag vara barnvakt åt lilla Nora i Lidköping medans Z och Johan går på Harry Potter. Jag hoppas och tror att jag kommer klara det bra! Jag längtar till jag själv blir mamma, jag tror jag skulle bli en bra sådan.

Ne nu ska jag kika vidare på filmen och pilla lite på min nya dator :D

// Fia - ny dator <3

Trött.

Nu börjar helvetesveckan.
Måndag: 7.00-19.30
Tisdag: 13.00-19.30
Onsdag: 7.00-19.30
Torsdag: 9,45-15,30
Fredag: 9,30-17,00
Lördag: 11,00-14,00
Söndag: 8,30-16,15

Roligt va? Idag är det måndag och jag börjar med en hemsk dag. Hela dagen. Har en halvtimme på mig att åka ifrån Tappen(mitt fasta jobb) till Albrekts(mitt förra jobb o lite extra sommarjobb). Sen blir de jobb. Så jag är redan trött och jag har inte ens börjat på jobb nr 2 än :/

Hoppas helgen bjuder på något kul. Någon som vill hitta på något? Typ grilla i Svartvik?

Nej nu har jag lite o göra. Hoppas jag överlever denna dagen :O

// Fia - helvetes veckan har börjat

(Tack för Shark finns säger jag bara, nu kanske jag överlever)

Söndagen

Igår så vaknade jag vid kvart i 9. Då var alla redan i full gång att packa. Så började packa och vid 11 så var vårt sällskap på väg hem. Jag och Tyson tog och la oss i baksätet, hade med mig mitt täcke o mina kuddar och jag sov hur bra som helst.

Stannade precis innan Alingsås för en pissepaus och sedan precis innan Vara för o käka lite mat. Sedan sa vi hejdå till de andra 3 bilarna och åkte hem.

Väl hemma så blev det att bära upp alla saker och plocka upp de. Blev 4 gigantiska klädhögar också, hann faktiskt med och tvätta 3 högar innan Sara kom.

Så igår kom Sara igen, hon ska stanna hela veckan eftersom denna veckan består av jobb på Albrekts. Sen så hämtade vi upp Hanna och sedan Sanna och så mötte vi Ica o Polly så gick vi på bio.
"Harry Potter och halvblodsprinsen"
Jag som är ett riktigt Harry Potter fan och har väntat på filmen hur länge som helst(den skulle ju haft premiär i November egentligen) var riktigt förväntansfull.

Jag tycker att filmen var bra, inte lika "mörk" som jag tycker att boken är. De va väldigt mkt kärleksintriger men jag tyckte filmen var väldigt bra gjord och jag skulle kunna tänka mig att se den en gång till utan problem :) Den får 4,5/5 av mig.

De är en scen i filmen då man blir skrämd, jag satt och höll i mig godispåse och när den grejen dök upp blev jag livrädd så påsen flög typ 1 meter upp i luften och jag skrek. Polly sa att de enda han blev rädd för i den scenen var mitt skrik(undra om de va många mer som hörde de ^^).

Men jag tycker ni ska kolla in filmen. VERKLIGEN SEVÄRD! Nu ska jag börja läsa den boken igen för det var en hel del saker som jag glömt bort :S



Lördagen

De regnade hela natten mellan fredag och lördagen. Skittråkigt eftersom andra crousingdagen oftast lockar mer folk. Dessutom så började Tyson spy mitt i natten och höll på en bra stund så de var bara upp och torka och gå ut med honom kl 5 på morgonen. :S

Eftersom de regnade så gick vi inte in på Swap meetet, jag hade tänkt o gå in o kika på lördagen för de va så varmt på fredagen men nu fick jag strunta i de. Så vi åkte in till Varberg centrum i spöregnet och kikade på torgmarkanden och i några affärer. Men ingen av oss va så jättesugen på att shoppa i ösregnet så vi åkte o köpte en korv o åkte tillbaka till campingen.

På kvällen så gick vi bort till min faster och hennes gubbe som hade hyrt en stuga. Det är ju lite mer rymligt när vi var 8 personer och en hund som skulle äta mat. Jag käkade fläskfile med svampsås, asgott :) o till efterrätt hade jag köpt jordgubbar och glass som jag bjöd mina släktingar på ^^

Sedan tog vi Urbans Buick in till stan för o kika en sväng men vi kom ingenvart efter 45 min så då gav vi upp och åkte hem till campingen igen. Tycker det var lite dåligt orgainserat då det på något konstigt vänster blev totalstopp hur länge som helst :(

Sen gick mamma och läste och pappa och Tyson somnade och jag satt o kikade på internet. O så beställde jag mig en mini laptop, en Samsung NC10 en rosa :D



Visst är den fin??

Torsdag o fredag

Kom ner till Vabrberg på torsdag runt 5 tiden. Fick då till mina föräldrars husvagn för o plocka upp mina saker samt få se Tyson helt överlycklig efter att ha varit borta från mormor o morfar i 3 hela dagar. De va ren lycka där.

Sedan så grillade vi och drack lite cider osv och hade en lugn och mysig kväll, min kusin Katrin o hennes kille o hans son var nere också, jättekul för dom ser man inte så ofta tyvärr :(

När jag vaknade på fredagen var det varmt fastän att klockan bara var 7. Men de blev en tripp till Ullared med min moster, min kusin och Jonathan. Jag som inte skulle handla något kom ut med 3 påsar iaf, fast denna gången var det mest tröjor och lite till lägenheten.

Efter Ullared gick vi ner ett stort gäng till stranden(där man också får ha med sig hundar) så de blev att man va i och badade hela 3(!!!!) gånger. o Tyson också. Han va så söt när han simmade. O när man lyfte upp honom så simmade han i luften. Men han verkade gilla de. Så han va helt slut resten av dagen sen.

På kvällen gjorde vi oss iordning och grillade korv och sedan blev de crousing. Eftersom jag tycker det är kul att köra bil och kolla på andra bilar så fick jag(som vanligt) äran att köra.

Crousingen var seg, de fanns bara en väg in och de tog sin lilla tid. Vi flyttade oss ca 5 km på 1 1/2 timme. Då kan ni förstå att de va mkt folk. Men sen när man väl var nere i Varberg City så lossnade det lite och de va väldigt mkt folk och väldigt fina bilar :)

Kom hem vid 1, halv 2 på natten och precis när jag gick o la mig så började de regna :(

På väg

ner till Varberg. Tack gode gud för det mobila bredbandet. Dock känns min "lilla"dator på 17" otroligt stor och klumpig :( De får nog bli en mini PC till mig i vinter så kan jag ställa denna på mitt "kontor" hemma så kan den få lite lugn och ro :)

Nu är det inte många mil kvar till Varberg. Skönt, dock har jag fått en flåsa under läppen och sprängande huvudvärk. Är inte det typiskt bara för att man för en gångs skull är ledig?

Någon mer som brukar bli sjuk när man är ledig?

// fia . Varberg :D


(Detta kortet är taget av mig. Varberg sommaren 2005)

Lista

Hitta en gammal lista jag fyllde i på jobbet för typ 1 månad sen men aldrig publicerade. Så jag gör väl om listan o publicerar den idag istället :)

Tre frågor om förhållanden

Är du singel? Yes
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?  Ja
Har du varit kär i någon? Jaoo

Tio frågor om dig själv
Fullständigt namn? Sara Sofia Therese Blomkvist
När fyller du år? 21 December
Vad har du på dig just nu? Mjukiskapribyxor och tshirt
Vilken årstid är bäst? Sommaren, fast då jobbar jag som mest ^^
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Sova tills det att jag vaknar och sedan äta en god frukost
Vad tycker du mest om hos dig själv? Min ögonfärg
Vad är du bra på? Guitar Hero^^
Vem älskar du mest på denna jorden? Min familj, Tyson, Maja och vännerna
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Tillsammans med någon
Sov tillsammans med någon eller ensam i natt? Med någon

10 frågor om dina vänner

Vem vet allt om dig? Ica
Vem är den roligaste av dina vänner? Svårt o säga
Vem är snyggast av dina vänner? Alla såklart :D
Vem är mest partyprisse? Sanna
Vem är den du helst har filmkväll med? Ica, vi tycker om samma sorts filmer ^^
Vem av dina vänner är mest "evil"? Hmm vet inte
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? Ingen

10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? Mamma
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Ja
Vem är farligast i din familj? Tyson? ;)
Vem ser roligast ut i din familj? Pappa? Han e iaf alltid smutsig
Vem är coolast? JAG :D
Har ni något husdjur? Jag har chihuahuan Tyson och mamma och pappa har min katt Maja boende hos sig
Vem står för underhållningen? Tyson och Maja
Sover du oftast med? Tyson
Roligaste kvällen med familjemedlemmarna? De finns många :D

10 frågor om idag

Vad har du gjort? Gått upp och jobbat
Har du varit glad idag? Nja inte riktigt, för tidigt på morgonen ;D
Har du varit ledsen idag? Nej, mest trött
Har du gjort något bra idag? Tagit hand om mina kunder och skött mitt jobb
Vad ska du göra nu? Jobba
Har du gjort något dåligt idag? Nej
Vad har du ätit idag? En tallrik med frosties och mjölk
Har du duschat idag? Nej igårkväll
Är du trött nu? O ja!
Vad händer imorgon? Då blir det Ullared och på kvällen crouising i Varberg

FAMILJ

Hur länge sen var det du träffa din mamma? I måndags förmiddag
Hur länge sen var det du träffa din pappa? Måndags förmiddag
Älskar du din mamma? Självklart! Mest av allt
Älskar du din pappa? Självklart! Mest av allt

MUSIK

Lyssnar du på musik just nu? Nej :(
Vad gillar du för musik? Blandat, pop, rock, techno, Rn'b mm.

FAVORIT
Film? "Twilight" "Forrest Gump" mm.
Låt? "Luft" Dia Psalma
Bok? Harry Potter och Twilight serien
Mat? Taco och cheeseburgare
Dryck? Cola
Stad? Varberg
Land? USA och Turkiet
Ämne i skolan? Samhäll
År? 1988 :D

ANTINGEN ELLER
Svart eller vitt ? Svart
Hund eller katt ? Båda
Tv-spel eller datorspel? TVspel
Kakor eller Bullar? Kakor
Ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad
Blåa ögon eller bruna? Blåa
Choklad eller lakrits? Choklad, men helst surt godis
Högerhänt eller vänsterhänt? Vänster of course
Coca cola eller fanta ? Cola
Randigt eller prickigt? Prickigt
Älska eller älskas? Älskas
Leva eller dö? Leva

--------------------------------------------------------------------------------

Rolig lista va? Kopiera gärna :)

Torsdag morgon

och om några timmar så åker jag till Varberg :D I helgen är det som sagt "Wheels and wings" och jag antar att jag inte är den enda som ska dit ^^ Mamma o pappa är redan där nere o väntar på mig och Tyson. O imorgon blir de Ullared :D

Sitter just nu på tappen och äter frosties och mjölk. Ni vet, "Dom är great?" eller va fan dom sa!

Dock är det 33% mindre socker i dom nu och jag kan säga att de känns på smaken.
 
Igår efter jobbet så gjorde jag inget speciellt. Jag och Sara kikade på "Harry Potter och fenixorden" och sedan på "surfers dude"
HP tycker jag ju är bra och Surfers dude var det också, kolla in dom!

Ses vi nere i Varberg?

// Fia . bara några ynka timmar innan jag är ledig i 3 hela dagar!!!


Ny bil?

Är så sjukt sugen på o köpa en ny bil. Har just nu en röd VW polo en 2003 med sjukt snygga fälgar o ett jävligt bra ljudsystem. Men man tröttnar ju..



Så ser den ut. Ska väl sätta ut den på blocket o se om man kan få något för den ;)


Är just nu i valet o kvalet mellan två olika bilar. Såg för ett tag sedan en orange Polo cross, alltså en sån polo som jag har nu fast i mini jeep modell.



En sån 2009 årsmodell. En TDI ligger på ca 190 000:-

Men de senaste så har jag kollat in en Honda civic R-type för jag tycker den bilen är snygg och dessutom har den en pigg motor(201hk, stor skillnad mot polo crossens 80).



En sprillans ny Honda, direkt från fabrik med diverse tillbehör som insynsskydd, skinnratt, sportstolar osv går på ca 240 000:-.

Dock är tanken att de ska finnas en ute på blocket för kanske 190 000:- så kan jag köpa den.

Så vilken tycker ni? Den oranga mini jeepen Polo Cross eller den sportiga svarta Honda Civic Type r? Eller ska jag behålla min röda polo med snygga fälgar? ;)

// Fia . i valet och kvalet

Säger bara...

jordgubbar med grädde.. Nu ska jag pysa ner i soffan efter en heldag med jobb och bakande, trött. På min projektor här hemma visas just nu "Sagan om ringen - härskarringen" sen blir det sängen, jobb imorgon. Bara 2 jobbdagar innan Varberg, längtar ihjäl mig just nu!


Nån mer än jag som vill ha torsdag NU???!?!

// fia . jordgubbar :D

Men ibland är jag snurrig..

Jag skrev igår att Tyson blir 7 månader idag. Pucko jag, han är ju född den 19 November så det betyder att han blir 8 månader på söndag. Idag, den 14 Juli har Tyson bott hos mig i 6 månader. Så nu har jag rett ut de hela ;)

Tisdag idag, om en liten stund börjar de hända grejer här på jobbet. Idag kommer DagAB med varor, sedan kommer posten med tidningar och filmer och sen kommer budbilen med tobaken. Så nu sitter jag här, lugnet före stormen som man kallar det. Har precis ätit frukost.

Inatt har jag sovit så jävla gott. Ska visa en bild på mitt nytapetserade sovrum sedan samt min nya himmelsängstomme, dock är rummet lite tomt och tråkigt för tillfället men de kommer komma upp hyllor osv snart :)

Förretsen kikade på filmen "Push" igår, riktigt bra, den rekommenderar jag er som tycker om filmer där folk är lite övernaturliga osv. Tom Sara tyckte om den så då måste den vara bra :)

Ska ni hitta på idag förresten??

// Fia . tänk om man vore övernaturlig

Regn

Jag skrev något om klarblå himmel förut, jag ändrar mig nu! Här regnar de så in i helvete för tillfället och jag hatar detta pissvädret :(

Jag och Sara har vart i Skövde en sväng och kikat lite. De blev en ny tröja från Gina och ett svart vanliga långt linne. Sen handlade vi lite mat och jordgubbar, dom ska vi äta ikväll sen :)

Just nu har jag en Tyson hos mig som är jätteglad över sin tuggsko som han håller på o biter i. Han har vart hos Maggan en stund så han är nog glad över att vara hemma. ;)

Nu så ska vi nog kolla på en film o "njuta" av de fina vädret. Sara hittade en film som verkade rolig förut så den fick man ladda ner. "Paul Blart - Mall cop" Hoppas att den är bra, ingen skräck blir det idag ^^



Kolla in godingen, han satt på min axel och ville gosa, han är ju något större nu än vad han var när jag fick hem honom precis. Imorgon blir han hela 7 månader gammal, grattis bebisen <3


Här är Tyson och jag på väg hem från Emmaboda den dagen jag hämtade honom. Vilken liten skit han var då :)

Nej nu ska jag kika på film!

// Fia . regn regn regn

Måndag.

Mina föräldrar lämnade Tdala för ca 1 o 1/2 timme sen. Hatar när dom e borta, även om jag inte bor hos dom så gillar jag och ha dom i närheten, vet inte vad jag skulle göra om dom försvann ifrån mig. Tror jag skulle dö inombords. Men nu ska vi inte tänka på sånt :S

Igår så kom Sara hit, hon ska vara hundvakt åt min lille prins som fullkomligt älskar henne. Så igår så var vi först i Mstad o hämtade saker i husvagnen(som mina föräldrar har uppställd där) och sedan till Coop. Handlade lite mat att ha i veckan o sen kollade vi på två filmer. "College" - som var riktigt rolig och "They wait" som jag personligen tyckte va otäck ^^ Men jag är en liten fegis när de gäller skräck.

Idag är det jobb till kl 14 som gäller och sedan ska vi en sväng till stan så Tyson får vara en liten stund hos Maggan. Sen kanske de blir o bada lite i min pool som står på baksidan och bara väntar på att få bli badad i !

Någon mer än jag som har solsken och blå himmel?

// Fia . jag vill också gå på college :O

Regnet det bara öser ner...

De regnar rätt lööst här i Timmersdala idag. Fan som hela himlen öppnat sig ju :O Gillar inte regn, det förstör hela sommaren. Fast det är ju bra att de regnar när jag jobbar ^^

Igår jobbade jag till halv 2 sen gick jag upp och började städa och greja innan jag fick besök. Zenita, Johan och Nora kom på middag. Vi satte även ihop min nyinköpta himmelsängstomme. Det blev jättebra, tack för hjälpen :) Vi kollade även på en film, "Blow apart", lite halvskum, inte en film jag skulle se en gång till. Jättetrevlig kväll iaf :)

Idag började jag jobba kl 10. Börjar egentligen 8 men kände mig lite småsjuk på morgonen så pappa fick gå upp o jobba medans jag tog en alvedon och sov en stund extra. De gjorde susen, känner mig inte jättebra än men nu sitter jag iaf här och äter frukost :)

Har ni haft en bra helg? Vad har ni gjort?

Nu ska jag äta vidare, har förresten skurit mig i fingret, jätteont gör de :( Allt för min ciabatta ^^

// Fia . efter regn kommer solsken?

Dantes peak

Är hemma hos mamma och pappa nu. Mitt sovrum är fortfarande inte klart så jag kände inte för o va hemma. Men idag har fondtapeten i sovrummet kommit upp och det såg great ut. Bilder kommer imorgon om de blir klart då :)

Idag har jag mått dåligt, sov 2 timmar efter jobbet men är fortfarnade helt slut. Kanske på väg att bli sjuk? Hoppas verkligen inte det för jag vill inte de nu när jag ska jobba hela helgen :(



Någon mer än jag som kollar på den?

Nej nu ska jag kolla vidare o sen hem och sova. Börjar 8 imorgon :(

// Fia . tur att det inte kan bli vulkanutbrott här

God morgon

Sitter på jobbet sedan 3 timmar tillbaka. Är trött, sovit jättedåligt inatt och har magvärk :( Denna dagen verkar inte bli rolig, dessutom regnar det och det gör de hela ännu sämre. HATAR REGN!! Någon mer som gör det?

Annars består min helg av jobb, som vanligt ;) Är dock ledig nästa helg. Är tom ledig torsdag-söndag. Så kl 14 på torsdag åker jag ner till Varberg till mina föräldrar som är det nere. Det är ju Wheels and Wings och det vill man ju inte missa :)



Vi kommer bo på Getteröns camping
. Så är det någon där nere som ser mig i en fin blå raggarbil med min lilla chihuahua Tyson så får ni vinka :)

Va tycker ni förresten om Varberg? Har ni någongång varit där?

Nej nu måste jag jobba vidare, Mekonomen vill ha en beställningslista på saker som fattas i butiken och sedan ska jag banka pengar!

// Fia . regnet det bara öser ner...


Blev.

inget Sims. Får spela när jag har en ledig stund imorgon :) Kollade på det tredje avsnittet av säsong 2 av "The secret life of the american teenager". Har ni sett de? Rekommenderar verkligen den serien! :D

Idag har förresten Martin(brorsans kompis) varit här och spacklat i mitt sovrum. Håller på att göra om lite i mitt sovrum samt gästrum, så har jag tur så är han klar med det imorgon. HOPPAS!



Så såg det ut innan. Tog en askass bild innan jag började riva tapeterna i tisdags.

Resultatet av min lilla "renovering" kommer så fort han är klar. Nu ska jag och Tyson ut och gå en sväng. Han har inte bajsat något idag och han verkar lite hängig så får gå med honom för o se om han piggnar till lite. Sen blir det sängen. Börjar kl 7 imorgon :(

// Fia . god natt

Pannkakor och Sims

Ska ställa mig och göra pannkakor nu, kollade in på Vesnas blogg och blev jättesugen på det.

Sen ska jag nog spela lite Sims. Är alldeles för seg för att göra något annat.


Detta huset gjorde jag igår. Bilden till vänster är en husritning från Expressens "Leva&bo" och bilden till höger är då huset jag gjort i Sims. Tycker de blev ganska likt iaf.
Eller hur?

Spelar någon annan än jag Sims 3 som en tok nu i detta dåliga vädret?

// Fia . pannkakor, sims och MJ

Välkommen till min nya blogg!

Har haft ett par bloggar sedan tidigare men jag tröttnar och vill byta för att få ny inspiration.

Så denna bloggen ska handla om:

Mitt jobb inom familjeföretaget
Mina projekt och drömmar
Min passion för shopping, Guitar hero, musik och The Sims
Helt enkelt min vardag!

Hoppas ni kommer gilla det :)

// Fia . Billie Jean


(Mannen i mitt liv, Tyson)

RSS 2.0