The proposal.

Vilken underbar film. Helt klart i min stil, dessutom att Ryan Reynolds är en riktig heting gör ju inte saken bättre ;) Den får lätt 4/5. Inte Twilightnivå riktigt men den är verkligen huuuur bra som helst. En film som man lär spara på datorn :)

Har förretsen precis vart ute en sväng i spåret o gått med Tyson. Fick sällskap också, för när jag står nere på tappen o ska limma ihop mina (NYYYAAA!!) hörlurar till ipoden så frågar någon efter mig. O vem va de? AGNIS! :D:D:D Hennes syster bor ju i närheten så hon hade lämnat kusten o hälsade på, dom skulle också precis gå ut med Carros hund i spåret så vi gick alla 5. Tyson, jag, Agnis, Carro och Donna! Trevligt. Blir nog ev filmkväll med dom ikväll. De vore skojsigt!

Nej nu ska jag nog sätta på High school musical 3. Såg 1 o 2 igår innan jag åkte till Skara o hjälpte Peter o flyttstäda! Va hemma sent så jag och Tyson somnade som två stockar igårkväll o orkade inte kika på 3an. Men i väntan på att Agnis ska ringa så får vi kika på den ;)

// fia . agnis :)


Lördagskväll.

Sitter i min soffa o softar. Är verkligen helt slut. Är det pga jobb? Eller psyke? Måste lägga om min livsstil, äter för dåligt så min kropp går på "lågfart" hela tiden o gör att jag konstant är trött. Finns inte en dag i veckan som jag känner mig pigg, är alltid trött :(

Veckan som vart har gått fort. Tisdagen var en jobbig dag då vi sa farväl av min underbara mormor <3 Jättefin begravning men det är aldrig kul. :( Saknar dig mormor.

Efter begravningen mötte jag Z, J, I, P, N o A i stan o vi gick o kikade lite o fikade :) Handlade 2 par nya tunikor :P

I onsdags jobbade jag bara. I torsdags va de dags o jobba den första förmiddagen på 2 1/2 vecka, det var jobbigt verkligen. Sen efter de åkte jag till Lidköping till Z, N o J o vi va o flängde omkring lite. Hade Tyson med mig, han va ensam i bilen o de gick bra faktiskt, han e så duktig min pojk :) <3

Igår så jobbade jag eftermiddagen sen drog jag till Ica o Polly o käkade tacos o kikade på Idol. Va verkligen astrött så såg bara första halvan av filmen "Earthsea" innan jag åkte hem..

O idag har jag jobbat från 8.30-16.15. Gick ganska fort på jobbet idag ändå, vart mkt folk :) Sen va jag o hämtade min Tyson o så har jag röjt lite, ätit god mat, skjutsat min bror o hans kompisar på en fest, kikat på film o ätit chips med dip o nu ska jag nog sätta på en till film..

Har förresten köpt mig ett Playstation 3, min bror sålde sitt så köpte de. De som e bra med hans är att de e första utgåvan så de går o spela PS2 spel på det så behöver inte köpa nytt GH ;) egentligen onödigt men ska nu inte köpa mig en, inte en enda jävla elektronikpryl förrän nästa år. De e dyrt o onödidgt som fan. Detta året har jag "bara" köpt en min laptop, en ipod o ett ps3. Suck på mig. Men fick så jävla bra lön så va tvungen o spendera lite ;)

Ne nu blir de film nr2. Är ledig imorgon. Så jag o Tyson kan soooova. Supersnälla Jocke tog o jobba åt mig, han e en ängel, ställer alltid upp. Borde finnas mer såna människor! ;) Sen ska jag  o Tysitys hjälpa Anders o Peter med flyttningen! Peter ska flytta hem till Anders igen o eftersom Anders hjälper mig så mkt med Tyson så hjälper jag dom i gengäld!

// fia . ps3 <3



(Har ju glömt o berätta att jag blivit mörkbrunt i håret också ;) )

:(

Har en klump i magen. De känns som den stora klumpen i magen försöker komma ut genom halsen på mig. Känner mig spyfärdig och är heeelt slut i kroppen o har huvudvärk :/ 

Imorgon är de begravningen. Som jag skrev tidigare ska de bli skönt att få det gjort men det är sååå himla jobbigt. De va 8 månader sen vi satt i Töreboda kyrka och den gången var de min morbror som fick sin sista vila.

Det är tufft att inom loppet av 8 månader förlora morbror(endast 41 år gammal) och mormor(74 år gammal). Livet är jobbigt och detta har tagir hårt på mig och min familj och hela min släkt. Ingen vill genomgå detta, en sak som är väldigt säkert..

VILA I FRID UNDERBARA MORMOR! Saknar dig så otroligt mkt redan! <3<3<3<3<3<3<3



Shoppade lite..

igår. Jag slutade lite tidigare på jobbet, Jocke va kvar den sista timmen o stängde, jättesnällt :)

Åkte o hämtade Ica o kikade i lite affärer. Blev en hel del pengar spenderade även om vi bara hade 1 timme o 20 min på oss ;)

Köpte mig 2 par skor(boots typ), 2 tunikor, 2 leggins och 1 par supersöta benvärmare :D

Ska in imorgon igen och försöka hitta ännu mer. Behöver mer tunikor som inte ser ut o vara "festaktiga" ut. Det är dock svårt, varför ska tunikor vara så besvärliga o hitta?? Någon som vet något ställe som faktiskt har bra tunikor som är vardagsaktiga??

-------------------------------------------------------------------------------------

BARA FÖR MIG DE INTE GÅR O LADDA UPP BILDER???

// fia . time to work


New moon trailern..


Denna videon är dock inte den officiella utan denna är en video där dom sammansatt alla trailers som släppts. 3 st har liksom blivit 1. Måste jag förklarar hur mkt jag lääääängtar?????

// fia . NEW MOOOOOON <3<3<3<3

FÖRLÅT!

Jag är verkligen kass på o uppdatera. Veckan som vart har gått fort. Jag var sjuk måndag och tisdag så spenderade dagarna med o ligga i soffan o bara vila.

Var ute o gick med Z tisdag och onsdag då hon o J var i Götene. Passa på när hon e nära ;)

Sen har de som vanligt bara vart jobb resten av dagarna, torsdag, fredag, lördag och söndag.

I fredags va jag, I o P hos J o Z i deras stuga nästan vid Kållandsö utanför Lidköping. Vi spelade Gh och snackade lite skit :) Trevligt att man kan umgås med dom allihopa samtidigt, tycker de gick jättebra. Eller hur gumman?

Igår så kom Sara till mig efter jobbet så vi åkte in till stan o köpte kinamat o hyrde Saw 3 och Saw 4. Kikade på dom och slappade. Jag somnade under Saw 4 så missade typ hela den filmen ;) Inget mig emot. HAHA!

O nu är jag på jobbet. När jag slutat så ska jag och Ica in en snabbis till stan o kika på ett par skor, ska in till stan o shoppa på tisdag också ;)

På tisdag är det begravning, jobbigt men ska bli skönt o ha en plats att gå till där hon ligger och har det bra. Iofs är inte urnsättningen förrän om 3 veckor men de ska bli skönt o slippa denna knuten i magen. Ska bli skönt o ha begravningen över, då är det värsta borta!

Nej nu ska jag jobba en sväng. Jocke kommer om 1 1/2 timme så får slappa tills de att han kommer för sen ska jag köra med honom! MOHAHAHA!

// fia . mormor <3


(J o Z lilla skitunge Nora, hon är verkligen världens sötaste)

Ligger i sängen..

Snorig o jävlig är jag. Typiskt att jag ska bli sjuk o snorig när jag är ledig. :(

Helgen har jag spenderat på Ekudden i husvagnen.
Åkte dit i fredags, då bjöds de på kräft o räk soppa. Mums. Sedan blev de slappning i förtältet med vårt sällskap :)

Sov ut på lördagen. Va meningen att jag, Ica, Polly o Sara skulle åka till Lysekil men Polly jobbade sent så kändes som de inte va någon idé, dessutom kände jag mig lite snorigare än tidigare o huvudvärk så jag stannade hela dagen och slappade på ekuddens camping ;) På kvällen blev de grillning o en massa skitsnack från de vuxna, alltid kul o lyssna på Siw(mina föräldrars kompis), hon e en jävel på att prata! Haha!

Idag sov jag till 10 o sen har jag spenderat dagen med o ligga o vila i husvagnen och kikat när mina föräldrar o min moster o hennes gubbe har plockat ner förtältena. Säsongen e slut för detta året, men vi ses nästa år igen Ekudden :)

Sen åkte jag och Tyson hem för jag frös osv. Så röjde lite hemma först sen så satt vi bara o slappade  i soffan o de gjorde vi tills nu typ :) Gjorde lite mat emellan också!.

Skulle egentligen va vaken och kika på VMA men såg att de inte började med själva prisutdelningen förrän 3 o så länge orkar jag inte va vaken ^^ Synd att Blondinbella åkte för jag tror Kenza hade gjort ett mkt bättre jobb. Men upp till bevis inatt Bella. Vem vet, hon kanske inte skämmer ut Sverige totalt?

Anledningen till att jag ville kika på VMA är för att inatt släpps NEW MOON TRAILERN!!! ;D ;D ;D De ska bli så kul o se på den imorgon när jag vaknar. Fattar ni vad jag längtar tills den 20 November? NEEEW MOOOOON <3





Detta va en del av New moon filmen som släpptes för jäääätttelängesen känns de som. Men den som kommer inatt är ju som sagt den officiella trailern :D

Nej nu kanske jag ska fortsätta skriva på min bok och lyssna på Jonas Brothers(inne på deras musik nu igen) ;)

// fia - 68 dagar kvar till New Moons biopremiär!

Guitar hero 5

fick det med posten idag. Ska sätta igång o spela nu. Verkar vara riktigt schyssta låtar dessutom. Älskar cdon.com som alltid levererar sina grejer en dag innan de kommer ut i butik :)



Nån mer än jag som älskar GH? Vilken level spelar ni på?


Ne nu ska jag spendera kvällen med GH och The sims 3 :D

// fia. gh mästare ;)

Onsdag..

Sitter i soffan med Tyson bredvid mig. Han må bra, är pigg o busig. Dock är tratten ett stort problem och han vill inte gå någonstans med den på sig. Så just nu har han bara på sig den när han är nere på golvet ensam och när han sover på nätterna.

Tyson har tur att jag förtillfället inte mår så bra och faktiskt är hemma idag. Ledig eller sjuk, de e ju frågan. Ne jag ska skjutsa min mamma till Töreboda typ nu, hon äter så starka mediciner mot deprissionen så hon får inte köra själv. Så jag och Tyson sover där med henne inatt.

Sitter o kollar på lite nya saker till Tyson.
Han har ju sin blåprickiga sommarsele och nu är det dax för en mörkare höstsele tycker jag. O så samtidigt lite annat roligt till min pojk som har fått genomlida denna veckan..



Funderar även på ett nytt Flexikoppel i Rockstar kollektionen. Jag har det med hjärtat upp till vänster men är nu sugen på någon av de andra. Den med draken står det - Hot dragon. På den med tigern står det - Born to be wild och på den med fågeln står det - Freedom. Vilken är finast??



Vilken av de blåa selarna var finast?
Tycker den blåcamofärgade är fin men gillar den till höger också! Vilken tycker du??



Blir även o beställa hem en svart cool tröja till honom också. Även om han inte gillar tröjor så behöver han det nu när de början bli kallt. Han fryser ju redan nu ute min lille bubbe <3

Ne nu ska jag packa lite för ska snart åka. Medicin o grejer ska med till Tyson. Han äter smärtstillande i 3 dagar tilll. Tar nog med mig datorn för kommer nog inte finnas så mkt o göra. Blir nog kika på fotbollen ikväll såklart :D

// fia . skämmer bort min Tyson med lite nya grejer...

Nu är Tyson hemma..

O han mår väl sådär bra. Min lille bebis. Usch va jag grät imorses när jag grät honom. Veterinären va lite hård mot honom, han som påstod att han va den veterinären i sverige som hade haft mest chihuahuor o så skrämmer han livet ur honom. Han både kissade o bajsade på sig så de va jobbigt o lämna honom när han mådde dåligt :(

Efter jag lämnat honom så jobbade jag några timmar o sen kom Z. Vi åkte till Skövde på lite olika hemliga saker. Men jag fick en rolig fråga som gjorde att jag fick gåshud över hela kroppen. Lyckorus kallas de ;)

Sen blev de en sväng till tandregleringen och där fick jag ta bort "tråden" jag haft bakom tänderna sedan jag tog bort min räls. Helt otroligt konstigt är det utan den. 5 år har den vart där, har verkligen en del av mig ^^


Sen kikade vi i lite mer affärer sen åkte vi o hämtade min pojk...

Ett par bollar och 4 tänder fattigare är han nu och 10-14 dagar ska han gå med tratten på sig och han är redan irriterad på den. Ikväll har han ätit lite för mamma för hon hade honom när jag o Z va och hämtade hans smärtstillande. O nu sitter jag här med honom bredvid mig. O jag lär inte vika från hans sida än på ett tag. Hoppas natten går bra. Han har inte kissat än men ska nog ut med honom en stund. Min älskling..

// fia . tyson är mitt allt <3



Onsdag.

Jobbat förmiddag idag, skönt då man har hela eftermiddag att hitta på saker. Dagen förstörs en del när man jobbar eftermiddag faktiskt.

Idag har jag vart o hälsat på Max <3 åå han e så supersöt alltså. Så himla liten, (fast mamma Malin säger att han e stor). Superlik sin far, han är dock inte söt, hur de kan gå ihop? ^^ Ååh tänk när man själv ska ha en sån liten, om man nu kan få barn. Va roligt ska bli. Men hoppas inte min bebis e lika hungrig, för Max han ville äta jämt typ ! hihi sötnos :)

Sen när jag kom hem va de meningen att jag skulle få besök men jag kände inte för o städa, duscha osv på väldigt kort tid, dessutom va jag trött så jag sa att de får bli på måndag istället :)

Har kärat ner mig i en låt nu. Har lyssnat på den tidigare men inte fastnat lika mkt. Men lyssna på den, helt underbar :)



Ne nu ska jag och Tyson krypa ner i sängen o slappa järnet! Jag e en riktigt latis, de ska bli ändring på de nästa vecka(förhoppningsvis ;) )

// fia . when love takes over..

Tisdag.

Sitter i soffan. Solen skiner ute men de blåser så det är ju inte så jättevarmt för o sola precis :/ Så jag ska nog ta och städa lite. Ta o dammsuga och moppa golvet innan jag börjar. Jobbar en kort dag i stan idag eftersom jag helst inte ville jobba men de blir 16.30-19.30. Suck.

Har sökt ett jobb idag också. Känns som det är dax att lämna tappen bakom mig och byta. Ska skriva ut min CVn och skicka till olika ställen dessutom. Man tröttnar på att jobba på familjeföretaget. Man blir lätt irriterad på mamma eller pappa eftersom de ställer så mkt högre krav än va de gör på de andra :(

Förresten så har jag bokar tid för kastrering av min lille pojk. På måndag kl 8.00 ska jag lämna honom. De ska då även göra en grundlig undersökning så se att allt är bra med honom men det ska inte vara några problem :)

Nej nu ska jag städa o kolla va Tyson och Maja gör ^^

// fia . dax för nya tider...

RSS 2.0