Fredag.

O jag slutar kl 13 och sedan ska jag jobba extra idag på mitt gamla jobb inne i Skövde. Albrekts Guld. Va ju snart 2 månader sen jag slutade därinne efter ca 16 månaders arbete. Häromdagen när jag pratade med chefen fick jag lite lust o jobba där igen men nu när man blev erbjuden o jobba så känns de inte lika lockande ^^

Men det är nog inte bara jag som inte kan säga nej till extra arbete även om man redan har ett heltids/deltidsjobb. Eller hur??

Nu ska jag städa lite i butiken och sedan kommer mekonomen med grejer till verkstaden så då får jag fixa de innan jag slutar. Känns som denna dagen kommer bli låååååång.

Pappa berättade en rolig sak igår och jag hoppas verkligen att jag kan övertala honom att ta detta. De skulle bli bra för oss allihopa i familjen!

Ne nu ska man fortsätta jobba! ^^ Hehe!

// fia. hard work work



Jobbdagen är över...

Men är fortfarande på jobbet. Är nämligen mobillös o eftersom jag inte har något hemnr så fick jag stanna här o vänta på att pappa skulle ringa mig. Han ska nämligen köpa med mat från max till mig, MUMSIGT!


Va äter ni på MAX? :)
Jag själv äter alltid(oftast) ett nuggetsmål med dipp ^^


Jo jag är mobillös pga att våran revisor på jobbet har råkat få med sig den hem, min mobil alltså. Jag ringde efter den förut för jag undrade vart den var och då svarade han i andra änden. Snacka om att jag blev snopen? Haha. Men min pappa har hämtat upp den nu så jag inte behöver känna mig handikappad längre..

Är de bara jag som känner min handikappad utan mobilen???


(Synd att han inte gjorde sönder min. Hade inte tackat nej till en Nokia N97 precis ;) )

Nej nu ska jag gå ut en sväng med Tyson för pappa har ringt nu. Sen ska vi slappa o kolla på film, blir nog "Wild Child" eller "Angus thoungs and perfect snogging". Jag är en sucker för komedier!!

//fia . mobillös

Torsdag!

Sitter i soffan o halvglor på "Våra bästa år", de en sån serie som verkligen har existerat i evigheter. O alltid är de någon som dör, någon som har hemligheter osv. Det är serie som man tröttnar på för den är så himla överdriven hela tiden ^^

Någon som också sett "Days of our lives?"

Igår va min söta kusin här o hennes Joni. Vi raclettade, kikade på Twilight o efterlyst o bara slappade. Närm klockan var 22 så va vi trötta allihopa så dom åkte hem o jag och Tyson gick o la oss. Tyvärr kan jag inte sova för jag bara hostar slem hela nätterna så inatt blev de ca 2 timmars sömn. Inget kul ska jag säga er :/

Någon mer än jag som är förkyld? :(
Är inne på min andra vecka..

Ne nu ska jag städa, duscha, glo på tv o laga lite mat innan jag börjar jobba kl 14. Inte sugen på att jobba idag men de är eftermiddag idag och förmiddag imorgon sen är jag ledig lördag o söndag :)

// fia . host host host


Onsdag.

Sitter i soffan, bredvid mig har jag en sovande Tyson som inte gör så många knop. Han har inte vilat något på dagen så då blir han trött resten av dagen ^^ Han e ju verkligen en liten bebis, måste sova flera gånger om dagen för annars blir han gnällig ;)

Har jobbat förmiddag idag, slutade kl 13. Jätteskönt :) Har kikat på ett OTH o ett GG avsnitt nu. Ska sätta igång o städa de sista här innan min kusin kommer. Min mamma var så supersnäll som hon alltid är och städa hos mig idag medans jag jobbade. De va verkligen supersnällt. Jag har verkligen världens bästa mamma <3<3<3

Ska pysa ner o handla nu. Min kusin o hennes kille kommer ikväll o vi ska racletta. Läser på nätet att man ska smälta osten där under, steka något kött aktigt däruppe o sedan hälla den smälta osten över potatis. Men vi brukar ha grönsaker under o sedan ost påå det och olika sorters kött som man steker däruppe med potatisgratäng till, tur att man kan göra på olika sätt.

Nej nu ska jag pysa! Ha en bra dag. Vi ska spendera hela kvällen vid tvn o kika på "Twilight" och någon annan film :)

// fia . raclettea!

(Jag kan fortfatnde inte lägga ut bilder :( )

Serienörd..

Jag är en sån person som verkligen följer varenda serie som existrerar. Det är jobbigt för man spenderar väldigt mkt tid framför tvn/datorn. Men det är kul. Just nu följer jag:

- Greek
- NCIS
- 90210
- One tree hill
- Gossip Girl
- Greys
- DH


Ja jag har ju följt en massa andra serier också men har fått lagt ner några för man orkar inte ^^

Nej nu har jag sett de senaste Greek avsnittet. Riktigt bra denna gången så nu måste jag vänta en HEL vecka till nästa avsnitt kommer. Dock har jag redan smygkikat på ABC´s hemsida o jag gillar de jag ser :) Men dock är det sista avsnittet för säsongen, ORKA VÄNTA?? NEEEEJ!

Nu ska jag o Tyson nana, jobbar morgon imorgon o sen måste jag städa innan min kusin o hennes kille kommer hit. Vi ska racletta o kika på film :)

// fia . greeeeeeek

(FAN FÖRSÖKER LÄGGA IN EN BILD MEN DE FUNKAR INTE :@ )

Dåligt med uppdatering som vanligt..

Men har legat sjuk/frisk om vartannat här de senaste dagarna. Inget kul men nu e febern ÄNTLIGEN borta... :)

Jobbade torsdag, fredag, lördag o söndag. O så idag då ^^
I fredags va Sara hos mig o vi kikade på film o softade som vanligt.
I lördags så jobbade jag sen lämnade jag Sara på hennes jobb. Sen va jag o hämta mina små kusiner i Varola o vi spelade GH innan deras föräldrar kom hem(som har spenderat fredagen o lördagen i Sthlm med mina päron). Hängde med en stund ner till mamma o pappa, kikade på en film.
I söndags jobbade jag, skönt att jag fick sova en extra timme. De behövdes kan jag säga er..

Ne nu ska jag plöja på farmville o servera stek på mitt cafeworld innan jag pyser ner o nanar. NATTI!

// fia . sjukling på bättringsväg


(Älskar verkligen mitt sovrum sen jag tapetserade om i somras)

Onsdag.

Och jag ligger i sängen. Lyssnar på musik o e trött. Håller på o bli sjuk :( Är tjock i halsen och slö i hela kroppen. Va jobbigt att jobba idag när man egentligen var heeeelt slut.

Glömde o berätta för er att jag inte åkte till Åre på arbetsinterjuven
. Jag ville gärna ha det jobbet men hade ingen som kunde ta hand om Tyson då jag inte kunde ta med honom upp så fick ge upp den chansen. Synd för jag vet att jag hade fått de jobbet om jag hade chansat o åkt dit. Men de kommer mer tåg, förhoppningsvis....

Ikväll har mamma vart här o pysslat i lägenheten o så har vi kollat på "Johan Falk-GSI". Tredje gången man ser den filmen nu, men gillar den :D

Nej nu ska jag nog sova. Ska egentligen vänta tills min stek på Cafe world e klar men har typ ingen batteri kvar i datorn och orkar inte hämta laddaren ;)

// fia . inatt ska jag drömma om Joel Kinnaman ;)

(MUMS! Han har en huvudroll i "Johan Falk" filmerna för er som missat de ;) )

"Greek"

Ååh har kikat igenom nästan 20 avsnitt sedan förra veckan. Började kolla på första säsongen och början av säsong 2 förra sommaren men de blev så många serier så den kom åt sidan. Men har kikat nu och det är heeelt underbart. Kolla på de <3<3<3




Någon som sett de? Hetingen Scott Michael Foster är med. Gooosh han gör de lite lättare o sträck kolla i måååånga timmar som jag gjort ^^


I helgen var jag ledig, skönt. Spenderade fredagskvällen i Lidköping. Va med Z o N och badade på badet och sen blev de Idol.
I lördags var jag med I o P i stan och handlade lite inför halloweenpartyt som är den 31 okt :D Sen va jag och hämtade mina möbler hos morfar och spenderade kvällen hos min moster o hennes gubbe. Åt räkmacka, NICE!
I söndags så va jag och mamma i stan och handlade lite saker till min lägenhet. Sen plockade jag ihop stolarna och pappa hjälpte mig med bordet.

Igår var de jobb och total slappning framför Greek. Idag jobbade jag förmiddag o sen va N, Z o J på besök. Sen har jag och Tyson bara grejat i lägenheten. Flyttat på blommor, bytt krukor, osv. Pappa va här på kvällen och satte upp mina nya lampor. Nu är de riktigt fint här. Nu saknas de bara mattor, lampor i fönstren och någon mer ljuskykta ;)

Ne nu blir de "Greek" innan sängen! Natti..

// fia . får drömma om Scott Michael Foster inatt. MUMS!

Torsdag

O som vanligt är jag kass på o uppdatera :D Haha. Denna veckan har också gått fort.. O imorgon e de fredag och sen helg.. O i helgen är jag ledig!!!!

Igår va jag i stan med Malin o Max. Vi kikade på lite babykläder till Maxen o så va vi inne på Expert o köpte en kabel så jag nu kan se på allt jag laddat ner i datorn på tvn. Underbart :D Blev en fika också med Noris och hennes föräldrar på Ritas. Massa gott med banansplit säger jag bara :D Sen va Svea och Sara här när jag kom hem. Min kära pojk va själv i nästan 4 timmar, duktig kille :)

Idag så tog jag o slutade tidigare från jobbet för möbelfirman Bröderna Anderssons i Töreboda hade extra erbjudandet och öppet till midnatt. (18-24). Så jag o mamma åkte dit och kikade lite. Jag som egentligen inte skulle ha något köpte mig ett vardagsrumsbord med 6 stolar och 2 assnygga taklampor o ha över de samt 3 ljuslyktor i den lila som jag ska ha i vardagsrummet :D Nu fattas bara den perfekta mattan!

Blir o skruva ihop möblerna i helgen sen blir de chillning på hööööögsta nivå. Jag är trött, fråga mig inte varför. Och är glad att jag ääääntligen ska få sova ut utan att känna mig tvingad o gå upp :D Ska bli skönt med helg. Ska dessutom plöja igenom "Greek" säsong 2 och kika en gång till på "Harry Potter och halvblodsprinsen" och "Transformers 2 - revange of the fallen". Såg ju Potter på bio och Transformers 2 i dålig kvalité men har fått ner båda med bra kvalle och svensk text, LYCKA :D

Nej nu ska jag göra klart mitt Cafe world och skörda, plöja och så i min farmville o sen sova! Ha en trevlig kväll!!!

// fia . min perfekta lägenhet är snart ännu mer perfekt!

Söndag.

Ibland e de konstigt hur snabbt veckan går. Redan söndag.

Veckan som vart då. Har såklart jobbat som vanligt ;)

På måndagen gjorde jag inget speciellt.

I tisdags kikade jag på de 2 senaste Johan Falk filmerna, National Target och Leo Gaut. De förstnämnda av dom var, enligt mig, den bästa av de filmerna än sålänge!

På onsdag förmiddag va jag med Z på hennes UL. De va en häftig upplevelse o se den lille kabraten buffa omkring därinne :) o på kvällen va jag med Emma o käkade gott på pims.

I torsdags så var jag faktiskt ledig och var i Tboda på eftermiddagen för urnsättning av min mormor <3

Fredagen spenderade jag med Ica på bion i Skövde. Vi kollade på "Fame" som jag tyckte var sådär faktiskt.

Igår jobbade jag, hade en jävla massa kunder. Va själv o jobbade för två typ. Var nog aldrig vart så många kunder när jag jobbat någonsin föruit. Va riktigt nöjd med dagen! J o Z kom förbi o hälsade på o de följde med mig hem efter jobbet så dom kollade på när jag bakade en tårta.
För igår på kvällen va jag, mamma o pappa o firade Anders födelsedag med hans son o hans föräldrar. Vi kollade på fotbollen. Jag misstänkte att Sverige skulle loooosa så jag tippade faktiskt 1-0 till Danmark, blev hela 112 kr rikare på 10 kroners insats ;) Tråkigt att VMchanserna e borta nu, alltid roligt o se på fotboll på somrarna!

Idag jobbade jag en stund på morgonen(fast jag egentligen skulle vart ledig o soooovit) sen åkte jag med mamma o pappa till morfar där vi gjorde käk o jag slappade i soffan. Sen när jag kom hem så har jag röjt lite i badrummet och tvättat och kikat på en film..

De va väl min vecka. Nu ska jag kolla till tvätten och sen blir de duschen och sen sääääängen. Jag är vrååååltrött :( Jobb denna veckan också, e ledig i helgen iaf. UNDERBART :D:D

// fia . sooo long, miss me when I´m gone...




Hejdå colan...

Nu är de sista minutrarna kvar med colan. Fyfan va de kommer bli jobbigt utan cola och all kolsyrad dricka. Dessutom ska jag imorgon försöka börja med LCHF metoden. Low card high fat. Alltså lite kolyhdrater o mkt fett. Så en frukost består tex av ägg o bacon. Inte riktigt min stil men får ge de ett försök :) Ska ju gå ner ca 25 kg till den 7 augusti nästa år :D

Helgen har vart lugn. Har vart ledig from fredag kl 13. :D I fredags så hade vi en liten familjemiddag då min morfar vart här i helgen. Igår städade jag lite o bara soooftade. På kvällen va jag hos mina päron igen o min faster, hennes gubbe o min kusin va där så vi käkade o kollade på tv.

Idag har jag städat klart det sista. Sen så kom Anders o Peter hit o vi tog tag i poolen. Så nu e den helt ren. Högtryckstvättad o fin. Nu ska den bara vikas ihop. Hade hjälp av Kalle o mamma också. J, Z o N kom också när vi nästan va klara så fikade vi lite kladdkaka :) Sen har dom vart här i kväll. Ätit mat o kollat på film.

Vi har sett på "Johan Falk- GSI" o jag har precis kollat klart på "Johan Falk - vapenbröder". Hmm får nog hålla med Sara nu, efter o ha sett första filmen var han som spelar Frans Vagner(Joel Kinnaman) sådär snygg men efter att ha sett tvåan får jag nog hålla med..



Nice eller vad? Har ni sett Johan Falk filmerna? Dom rekommenderas :D

Nej nu ska jag nana. Inte många minuter kvar av denna dagen.. New life tomorrow!

// fia . a new life is waiting..

Åre.

Fick ett väldigt oväntat samtal igår. De var från storulvåns fjälltstation i Duved(Åre). De ville att jag skulle komma upp på en arbetsinterjuv. Så nästa lördag ungefär runt kl 23 på kvällen rullar bilen från Timmersdala, drygt de 80 milen( o ca 13 timmarna) upp till Åre för o sen gå på en arbetsinterjuv på ca 30 min o sen hem igen yttligare 13 timmar.

Anders o Peter ska vara mitt resesällskap. Vill bara åka upp o testa, vill se om man kan få ett jobb eller inte. Har nämligen gått på 4 arbetsinterjuver i mitt liv och jag har fått 4 jobb också så vill hålla statistiken uppe såklart ;)

Visst ser det mysigt ut? :) Man blir ju riktigt sugen på o verkligen flytta någon annanstans bara för ett tag o jobba. Min Tyson följer självklart med om de blir ett jobb däruppe!

Ne nu ska jag pysa ner till mamma o pappa. Min kusin kommer o lämnar min morfar om en stund så vi ska ha en liten familjemiddag ikväll. De ska bli mysigt. Är ledig HELA HELGEN! SKönt. Ska städa lägenheten, bilen och bara slaaappppaa!

// fia . ledig helg :D

RSS 2.0