Torsdag o fredag :)

I torsdags va de dags o jobba fm igen.. Usch e verkligen vääääldigt morgontrött ^^ Dagen gick fort som vanligt.. Mkt däckkunder=mkt kaffedrickande för pratglada kunder.. Sen efter jobbet så gick jag o Tyson o la oss i soffan o kikade på Greys, som vanligt :)

Sen va de dags o duscha o grejer innan jag skulle pysa ner till Robert. Dags för lite smärta igen.. Dock va de bara 40 min denna gången som jag fick genomlida. Ifyllning av konturer och ifyllning av FIA! Men de gjorde ont för de. Ångrar mig att jag börjar varenda gång jag tatuerar mig för de gör så himla ont ^^


(Detta är en gammal bild men det är den som fick sig en uppfräschning)


Efter de så skrev jag med Johanna på FB innan jag åkte till stan o Bitta. Vi käkade pizza, drack julmust, åt godis o kikade på två filmer. Ungefär som de brukar se ut när vi ses, kanonkväll :)

Igår så va jag uppe tidigt o körde Anders till sjukan. Med mig hade jag Ica, vi käkade frukost på donken innan vi kikade i stan. Ica köpte födelsedagspresent till Pollyduttan som blir 24 imorgon, GRATTIS POLLY! :D Jag som inte skulle köpa mig nåt hittade en tunika på Gina som jag bara va tvungen o ha, den ska med till London :)


(Bilden lånad av: GinaTricot)

Sen när vi kommer till bilen så hade vi fått P-böter, 300 kr :( Första bötern jag fått, 10 min för länge stod vi på commerce-taket. Bara betala o se glad ut :P

Sen va vi på Chili o kikade o sen åt vi lunch innan vi åkte hem! Väl hemma va de bara o byta om o pysa o jobba!

Jobbade o efter jobbet pyste jag till mamma o pappa där de bjöds på mat. Kikade på tv o slappade. Sov dåligt pga tatueringen så va trött som satan :S

// fia . böööter!

Min födelsedagspresent/julklapp...

till mig själv..

Är ju mindre än 2 månader kvar o jag ville inte vänta tills dess så har redan köpt den ;)

Har köpt mig ett.. Tadaaa..



Promenadband attract. Ett rosa såklart ;D

Lite info om min present finns på: ClasOhlson

Ska bli så kul o plocka ihop den imorgon o börja använda den :)

// fia . promenera mera...

Måndag, tisdag o onsdag...

Veckan har gått fort fram som vanligt..

I måndags så gjorde jag inget speciellt på morgonen, kikade på tv o tvättade o städade innan jobbet :) Sen jobbade jag. Efter jobbet så gick jag o handlade kvällens goda mat. TACOS! Ica o Polly kom förbi o vi käkade god mat o kollade på film. En kanonkväll :)

Igår så jobbade jag fm. Hade massor o göra då tisdagar är den dagen då alla varor kommer på jobbet, samt tidningar o tobak. Efter jobbet så la jag o Tyson oss i soffan o bara myste o glodde på tv :) De e sånt väder ute just nu, pissväder alltså :( Sen gick jag till Annelie där de bjöds på mat o så snackade vi lite :) Saknade Johanna väääldigt mkt, skulle gjort vad somhelst för o haft henne hemma just igår o bara prata med henne. Usch va jag saknar dig gumman, flytta hem NU! OKEJ? <3

Idag så sov jag o Tyson tills halv 11. Sköööönt :D Sov första natten med min nya egengjorda ögonbindel, vilket har gett mig huvudvärk idag ^^ Innan jobbet så kikade vi som vanligt på tv. Grey´s är verkligen beroendeframkallande. O nu måste jag köpa säsong 4 för finns ingenstans på nätet eller att hyra :/ Sen har jag bara jobbat, dagen gick fort som vanligt :) o sen va jag nere hos mamma en sväng o sagt hej o ätit färska tekakor o nu sitter jag i soffan o kolllar på "Grey´s" ;)  Anders va precis o lämnade min bil o lämnade av min julklapp till mig själv :D Ska visa den i ett annat inlägg!

// fia . grey´s beroende..


Mobilblogg . Min söndag

Försökte sova ut o vaknade sent men va trött än :( gick ner till mamma o åt frukost innan vi åkte till stan. Vi va o kikade lite. Handlade lite grejer till vardagsrummet, grejer till ögonbindel o amerikanska muffinsformar till min pappa ;) sen åkte vi hem o jag kikade på greys o slappade :) sen gick jag till jobbet en sväng o bankade pengar o fick även fylla i allt som fattades på dagab. Sen så åkte jag till stan o hämta Bitta o vi gick till pims. Där mötte vi Agnis o vi satt i flera timmar o käkade god mat o pratade om allt möjligt. En mycket trevlig kväll <3 efter de så kollade jag på greys som vanligt innan de va dags o sova :)

Mobilblogg . Min lördag

Vaknade upp på min lediga lördag med feber o hosta :( tråkigt. Va väldigt trött hela dagen. Gick ner till mamma o pappa o spenderade hela dagen där. Va helt slut o mådde inget bra. Kikade på greys :)

Mobilblogg . Min fredag

I fredags så jobbade jag förmiddag. Hade en jääääävla massa däckkunder då de hade frusit på under natten. Hade nästan slagsmål på baksidan om kösystemet. Men eftersom jag är bäst så löste jag de väldigt bra :) inte lätt o va så grym som jag ;) efter jobbet så åkte jag direkt till Lidköping till Zenita o barnen. Vi hade en mysig kväll o bara tog de lugnt o prata. Perfekt kväll med mina favorittjejer <3

Min snöiga torsdag..

Japp imorses så va de kallt men inte trodde jag att årets första riktigt stora snöfall skulle komma idag..

Vaknade av att telefonen ringde kl 6 imorses, brorsan ville låna min bil. Gud va rädd jag blev, trodde de hade hänt någon nåt :S

Gick inte upp förrän 9,30, gött som fan o sova :) Har legat o hostat en del inatt så man blir ju trött av de :( Gick ut med Tyson o spenderade hela fm innan jobbet i soffan o kikade på "grey´s" som vanligt, va helt slut :)

Precis när jag skulle gå in i duschen innan jobbet så kom snön. En jävla massa snö o sen så töade de bort men nu snöar de som fan igen o nu lägger de sig :(

Hade massor o göra på jobbet idag, fakturor, kunder, däckkunder, osv, listan kan göras låååång.. Så dagen gick väldigt fort.. Syndade o smakade på apelsintårtan som vi fått av en kund, riktigt god va den :)

Efter jobbt så har jag vart hos mamma o pappa o här e jag än. Har ätit korv med bröd, kikat på CSI miami o kikar nu på "criminal minds". Ska snart gå hem o sova. dags o jobba imorgon bitti igen ;/

// fia . hatar verkligen snö!!


(På förmiddagen hemma)

Jag kom, jag såg, jag segrade!


Trött.. Som vanligt ^^

Fattar inte varför jag e trött hela tiden för :( de e nog för att hösten/vintern är här o det är verkligen den värsta tiden på året. December ska vi inte prata om, längtar inte till den tunga julen :(

I måndags så va de dags för o jobba igen efter en ledig helg. Tungt som vanligt. Jobbade fm o hade en hel del o greja med som vanligt när man vart ledig helgen. Sen va de dags för babysim i Götene med Nikki o Zenita. Nikki gumman va trött så de var en lugn halvtimme i badet.

Efter babysimmet va de dags o åka hem o sen hämtade Ica upp mig o vi åkte till stan. Vi va o lämnade tillbaka ett par skor, lämnade pengar, Ica o Polly beställde varsina Iphones 4 o sen va vi på Cheapy en sväng innan vi köpte med oss en sallad från alpina o åkte hem. Väl hemma så åt jag o Tyson sallad o kikade på "Greys" o slappade. Sen gick vi ner till mamma o pappa o jag crosstrainade en stund innan jag mötte upp Ica o hundarna. Så vi va ute o gick en stund med hundarna i blåsvädret innan vi gick hem o la oss :)



Igår så låg jag o Tyson o drog oss länge i sängen innan vi gick upp o tog oss en morgon promenad, sen kikade vi på Greys som vanligt o sen va de dags o jobba igen. Jobbade o grejade som vanligt på jobbet. Hade en hel del o göra. Efter jobbet va jag nere på affärn en sväng o handlade lite frukt o bröd :) Sen va de kvällsmat hemma hos mamma o vi kikade på en film :) "Killers" med "Izzie" från Greys o hetingen Aston Kutcher, helt okej film, lite skratt här o där :)

Upp idag tidigt till jobbet. Gjorde klart alla dagsrapportet som vart i helgen o veckan. Tog sin lilla tid :S Efter jobbet så tog jag o gick ut en sväng utan Tyson. De va för kallt för honom idag o ibland är det skönt o gå själv. Gick en rejäl runda 6,5 km på dryga timmen, riktigt bra gjort. Hade på mig vrist o ankel vikter också, så blev extra vikt idag o de känns nu :)

Efter min lilla promenad så har jag bara vart i affärn o har gjort god mat o kikat på Greys. Sen va jag o mamma ute på en snabb promis med Tyson o sen har vi bara kikat på tv o nu e jag hemma o kikar på Greys igen ^^

Ne nu blir de dags o kika lite innan jag ska sova. Förkylningen har inte släppt än, blir så sur :'(

// fia . "Grey´s"

Viktklubb.se

Startade upp mitt konto därifrån igen. De va tack vare den sidan som jag började gå ner i vikt...

Så nu behöver jag ny knuff så startade upp kontot där igen för o komma igång. Ska gå ner 17 kilo till. Sen är jag nöjd. Satte ett mål på 35 veckor. Så har till 19 juni 2011 på mig. Vet att de inte kommer va lätt men jag tror jag kan lyckas. Bara man har viljan eller hur?

Mår faktiskt allra bäst när jag rör på mig och äter rätt :)

Så nu är de dags för nya tag. Vill ju bli smal o lycklig :D Någon som vill joina mig? O nej jag tänker inte gå på nån soppdiet för de e bara o fuska, här blir de riktiga tag,. Äta rätt o motion, de e den riktiga biffen de ;)

Dags o sova lite :D

// fia . viktklubb.se


Ledig helg :D

Va härligt med helg o va ledig. :D Känns ganska skumt o va ledig två helger o jobba en! Är van o jobba varannan ^^ O denna helgen har vart lugn. Har verkligen vart helt slut...

Igår så sov jag till 11 o sen låg jag o drog mig en stund innan jag gick ner till mamma o pappa. Sen så åkte jag o mamma en sväng till Mariestad o kikade på Mio en sväng.

Resten av dagen gick åt till o göra vinterdäck listor, kika på Grey´s o slappa i soffan! Sen blev de korv i baguette till kvällsmat, mumma! Kikade också på "pretty women", den filmen e ju underbar :D

Sen gick jag hem o sen så ringde bror o ville ha skjuts hem. Blev lite sur då de va 2 från början o sen 5. Suck! Men i bilen hemåt blev de en del diskussioner o man kan bara säga en sak. En hel del dumma o knäppa saker säger man på fyllan! HAHAHA!! ^^ Väl hemma vid halv tre så somnade jag gott!

Imorses så vaknade jag vid 11, låg kvar i sängen till halv 1 innan jag gick o hämtade Tyson hos mamma o pappa :)

Väl hemma så började jag röja o städa! Fy fan va skitigt det va här. Fick diska för hand då min diskmaskin o jag inte kommer överens för tillfället! Dessa maskiner!

Sen kom Zenita, Johan o barnen förbi på en fika då de hade vart i Skövde o handlat skor! Så vi fikade o pratade lite innan de fick åka hem, alltid lika kul o träffa dom <3

Efter de så möblerade jag o mamma om på jobbet, blev riktigt bra faktiskt. Har lite o göra imorgon bara så kommer de bli perfekt :D

O nu på kvällen har jag dammsugit, duschat o vart hos mamma o pappa o ätit våfflor :)

O nu sitter jag i soffan o kikar på Grey´s igen, som sagt, de e beroendeframkallande ^^

// fia . ledig helg!


Bilden lånad av:

http://images.dvdcollects.com/upload/uploadfiles/greys_anatomy1.jpg

Min vecka!

Har ju lovat Johanna o uppdatera flitigt nu när hon inte är här hemma längre! SAKNAR DIG REDAN GUMMAN, Tyson o jag kanske flyttar till dig ;D <3

I måndags så jobbade jag fm. Sen åkte jag direkt till Götene o mötte upp Z o mitt fadderbarn Nikki. Dags för första babysimmet av 9 :) Va jättemysigt o va med på babysimmet o Nikki va garanterat en fisk i sitt förra liv, va hon sprattlade o skrattade godingen <3
Efter de så åkte jag hem o gick ut med Tyson o gick förbi Ica o hundarna o snackade lite! Sen så va de dags o gå hem o städa lite innan Bitta kom. Tanken va att vi skulle äta räksallad men de blev hemmagjorda hamburgare, o så kikade vi på tv bara, båda va ganska trötta som vanligt ;)

I tisdags så sov jag o Tyson ut lite. Fick ett litet jobbigt besked på förmiddagen som gjorde dagen allmänt jobbig då de blev en hel del tankar :( Sen gick vi på 1 timmes promenad då jag behövde rensa tankarna lite. Sen så va de dags o jobba. Va lite ledsen o nere hela dagen så de gick väääldigt segt o jobba :S Efter de blev de lite Greys på kvällen!

I onsdags så va jag o Tyson ute på en riktigt långis. Först gick vi 50 min själva sen mötte vi upp Ica o hundarna o gick 40 min till! SKÖNT! Sen så åt vi lunch o kikade på Greys innan de va dags o jobba ;P Efter jobbet va jag trött som alla andra dagar denna veckan så blev lite mer Greys avsnitt ;) En massa sms skickades också, suck! Blickar framåt!

Igår(torsdag) så jobbade jag på fm. Började med de där jävla däcklistorna, vilket arbete, suck! Efter jobbet så gjorde jag o Tyson ingenting, gick en prommis innan mamma slutade. Va trött o sliten! När mamma slutat så åkte vi till Bröderna Anderssons i Tboda. Dom hade midnattsöppet med flera specialerbjudanden. Va sugen på en ny sängbotten. Den jag hittade kostade 14990:- så väntar ett tag till. Min pengar måste gå till bilen nu ;)

O idag så sov jag o Tyson ut. Att va inne på 12 arbetsdagen i rad kändes. Förkylningen är fortfarande kvar o de suger :( Så har vart helt slut hela veckan. Jag o Tyson tog en liten sväng innan vi satte oss o kikade på Greys. De e verkligen beroendeframkallande de programmet ;) Sen va de dags o jobba. Höll på med däcklistorna hela em o kvälllen men borde kunna färdigställa dom på måndag förhoppningsvis :)

Sen efter jobbet gick jag ner till mamma o pappa där de bjöds på hemmagjord pizza o så kikade vi på tv. Sen messade Ica o frågade om jag ville komma ner till dom så de gjorde jag. Vi snackade o kikade på "the last airbender", dock somnade jag till på samma ställe som sist, TYPISKT! Sen följde de mig hem.

Väl hemma så satt de dock bara 3 pojkar kvar i mitt vardagsrum. Innan va de nog 12 iaf ^^ De spelade wiifit o drottningen va tvungen o visa hur man gjorde ;) Sen så snackades de lite innan de gick o här sitter jag nu :D

O nu ska jag ta o sova, Tyson sover hos mamma o pappa men vet inte när han kommer imorgon bitti så lika bra o lägga sig så man inte går runt som en zombie imorgon. Så förbannat skönt med ledig helg, ska inte göra ett skiiiiiiit!

// fia . vill ha mig en ny säng



En sån här biffig säng vill jag ha. 2 bottnar o sen 2 madrasser över de! Bilden lånad av: http://vikingbeds.henrix.bluerange.se/Beds.aspx?name=Valhall%20Continental

15/16 okt . lite frågor!

10 favoriter:
Färg: Blå
Mat: TACOS
Band: Metallica
Film: Finns för många!
Bok: Twilightserien
Sport: Fotboll
Årstid: Sommar
Veckodag: Lördag
Glassmak: Ben&Jerry - Cookie dough
Tid på dygnet: Kvällen

9 för tillfället:
Humör: Trött
Smak: Jordgubbsgodis
Kläder:  Underkläder, tshirt, mjukisar!
Bakgrund: Tvn i sovrummet
Nagellack: Inget
Tid: 01,56
Omgivning: Tappen
Irritationsobjekt: Ojojoj, finns massor

8 första:
Bästa vän: Bitta
Husdjur: Katt
Piercing: Öronen?
Förälskelse: ??
Musik: Vet inte
Bil: Min egna första? En ny vw bubbla en röd!
Kyss: Kommer ej ihåg

7 senaste:
Alkoholdryck: Cider på stadt i Mstad
Mat: Hemmagjord pizza :D
Dryck: Pepsi
Biltur: Hem från Bröderna Anderssons igår
Kyss: Vill ni allt veta va? ;)
Spelad låt: Lars Winnerbäck o Miss Li - om du lämnade mig nu
TV-program: Greys :D

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen: Japp :P
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Ja
Kysst någon du inte känner: Ja

5 nej tack:
Kläder: Y front kallingar
Mat: Löksoppa?
Musik: Dansband
Dryck: Öl
Personlighetsdrag: Snål

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Kikade på tv
Du kan höra just nu: Musik
Du inte kan leva utan: Familjen, vänner, Tyson, Mobilen, Bilen och datorn ;)
Du gör när du har tråkigt: Läser eller glor på tvn.

3 personer:
Du kan berätta allt för: Mamma
Du tycker om: Mina vänner
Du inte gillar: Den listan kan göras alldeles för lång!

2 val:
Kaffe eller te: Te
Vår eller höst: Vår

1 önskan: Bli miljonär

 

 


(Favoritlåten just nu)

12 okt . vuxenpoäng!

Har för första gången tagit ett lån. Vuxenpoäng där!

Numera är jag glad, stolt o otroligt nöjd ägare till:




En Pontiac Bonneville 1960
. Min pappas bil från början så den har vart med sen jag var liten men nu skulle han sälja den och jag älskar verkligen den bilen så nu är den min :D LYCKA!

Va tycker ni om min bil? Visst är den helt underbar?

I vinter blir de till o lacka om den, klä om inredningen, sätta in ljud, göra iordning ratten o göra iordning i husvagnen. Finns lite o göra :D

// fia . stolt bonneville ägare :D

12 okt . 4-10 okt

Måndagen: Jobbade på fm! Började redan känna mig trött o förkyld :( Efter jobbet träffade jag Bitta i stan o vi shoppade lite. Blev ett par jeans, ett par skor o en tshirt. Efter de åkte jag hem o grejade lite hemma.

Tisdagen: Va ute o gick på fm. Gjorde ganska så ont i foten så tog de lugnt. Va rejält förkyld också :( På kvällen va jag helt slut så spelade Sims o slappade. En ganska sjuk sak hände också, kompressorn. De säger allt :P

Onsdagen: Jobbade 7,30-17,30. Hände en liten småkul sak när jag åt också, hahahahhahahaha! Bytte om o sen så hämtade Ica upp mig o jag, hon o Johanna åkte till stan. Mådde egentligen skitdåligt o hade feber men ville så gärna följa med. Vi åt på Mangos o hade en trevlig kväll ihop, Bitta va med också! Avskedsmiddag för Johanna. Drack en riktigt god strawberry daquiri också! Efter middagen så åkte jag o Johanna hem till mig där vi åt chokladkaka som Johanna gjorde o kikade på tv. Greys o Kungarna av Tylösand :) En kanonbra dag <3

Torsdagen: Vaknade o mådde väldigt dåligt men bara o gå upp o jobba heldag. Mamma va ju sjuk så hade inget val. Jobbade 7,30-19,15. Riktigt tungt var de faktiskt. Va en sväng inne på banken o fixade med lånet på bilen så nu har jag köpt bil, vuxenooäng där o äga en raggarbil :) Pappa luyckades även köra sönder mina ena alu.fälg så de va köpa en ny till mig ÅÅ

Fredagen: Jobbade fm. Sen så slappade jag o Tyson lite innan Bitta kom! Vi skulle egentligen ha vinkväll men vi va trötta efter en jobbig arbetsvecka så blev taco o filmkväll istället :)

Lördagen: Upp o jobba. Dagen gick fort så de va skönt. Efter jobbet va de dags o färga håret svart o göra sig iordning för kvällen. Tanken va att jag skulle va nykter men så blev de inte ;) Började med o spela kort o dricka en massa. Så kvällen började riktigt bra :) Fulla o goa blev vi innan vi gick ner till Stadshotellet där vi dansade, lyssnade på musik o snackade. En bra kväll med lite alkohol men också alldeles för lite mat så blev lite snurrg ett tag ^^  Kanonkväll gumman <3 Fick skjuts av Kalle hem o sov asdåligt hela natten :(

Söndagen: Upp tidigt, mådde inte alls bra. Jobbade i slowmotion. Hade sällskap av Annelie på morgonen, hon skulle va en perfekt arbetskamrat :) Jobbade till 16.15 sen åkte jag o sa hejdå till Johanna. Usch va jag kommer sakna henne :( Kommer bli tomt utan henne här hemma. Men ses ju om några veckor igen då jag o Bitta åker till London :)
Efter de så va jag hemma en sväng hos mamma innan hon skjutsade mig till Mstad o Malin. Va o vände hos Malin innan Ica o Polly kom o hämtade mig o vi beställde pizza. Sen tillbaka till Malin o åt pizza sen åkte Ica o Polly o jag o Malin kikade på film. "the last airbender", asbra men sov en stund så måste kika på den igen ^^ Åkte hem o sov sen :D

// fia . jobbig vecka med 62 timmar med arbete samtidigt som jag hade feber o va superförkyld men en kanon onsdag o lördag <3



12 ok . 27sep-3okt!

Måndag: På förmiddagen så kommer jag inte ihåg va jag gjorde men sen va de dags o jobba! Efter jobbet åkte jag till Bitta o vi kikade på film, åt pizza o snackade :)

Tisdag: Jobbade. Sen va jag o Tyson ute i trädgården innan vi åkte till stan o hjälpte Johanna i lägenheten. Gick mååånga gånger i trapporna. Bitta va o hjälpte till också! När vi va klara så plindrade jag o Bitta Ica Norrmalm på glass o glasstillbehör! Kikade på film o åt god efterrätt :)



Onsdag: Städade. Jobbade. Efter jobbet va jag hos Ica o Polly o åt kinamat o kikade på en askass film ;) Efter de så åkte jag till Bitta o så kikade jag, Bitta o Johanna på "kungarna av tylösand" innan de va dags o åka hem o sova!

Torsdag: Jobbade på fm. Sen kom Zenita, Nora o Nikki o vi fikade o pratade. Hade de jättemysigt, de e så kul o träffa dom små liven :) Sen så åkte mamma o pappa iväg på sin ölandssemester så jag o Tyson tvättade o slappade hela kvällen :)

Fredag: Jobbade 7-19,15. Va rätt trött efter jobbet men Malin kom förbi. Vi kikade på "prince of persia" o käkade tacos, perfekt avslut på en långdag :D

Lördag: Sov ut o hela dagen så slappade jag o Tyson bara! Gjorde ingenting o de va så himla skönt :D va o körde Peter o hans kompis Emma till stan, enda gången vi gick utanför dörrn nästan ;)

Söndag: Gjorde inget speciellt då heller. Gjorde sockerkaka o så innan päronen kom hem. Gissa om Tyson blev glad när de kom? Haha! Efter de kom så åkte jag till Bitta o vi pratade lite skit :)

12 okt . 20-26 september!

Måndag: Jobbade. Sen åkte jag o Ica till Hjo till hem o hobby o kikade lite. Hittade bara ett par gardiner till hallen, lite ljus o småskit som vanligt ;) Sen åkte vi o kikade på rusta o chili med innan vi åkte o kollade på gardiner! Sen åkte vi hem o jag grejade hela kvällen i lägenheten, blev så bra :)

Tisdag: Grejade ännu mer på fm innan de va dags o jobba! Jobbade o sen va jag, Ica, Sanna o Polly på en promenad :)

Onsdag: Jobbade på fm. Sen va jag på vårdcentralen o kollade upp min fot. Hade en inflammation i senan i fram så blev ordinerad 3 veckors vila samt pillerknaprande. Suck! Efter de så åkte jag o mötte upp Bitta i stan o vi plöjde igenom en hel del affärer innan vi åkte hem till mig o käkade tacos. Malin Lj kom o joinade oss också. Jag gjorde dessutom en ny fotovägg i hallen :)

Torsdag: Städade på fm. Gjorde de superfint i lägenehten. Malin va förbi o färgade mitt hår igen o så hjälpte hon mig o baka 2 cheesecake till kvällens ljusparty :) Jobbade o skutade lite tidigare! Vi va 15 st med mig o Siw inräknat. Kul att så många kom! O cheesecaken va helt underbar. Dock hände de lite saker på kvällen som jag blev lite sur över. Men har pratat igenom de med den enda personen som betyder nåt för mig!

Fredag: Grejade hemma på fm innan de va dags o jobba. Efter jobbet åkte jag till Mariestad för en filmkväll med Julia o Joni. Stötte på 3 älgar i första rondellen i Mstad. Vilken grej. De gick in mot stan, har filmat de. Julia tyckte de va kul o se dom iaf ;) Tyson o deras katt Märtha gick väl sådär bra ihop men vi överlevde kvällen :D

Lördag: Vaknade tidigt o gick upp. Sen åkte jag o mamma till Östergård utanför väring o kikade på lite heminredning. Köpte ett jättefint smideshjärta :) Sen åkte jag o Ica till stan o handla kläder :D Väl hemma va de bara o duscha o byta om innan Johanna kom. Sen droppade folket på! :D

Hade en askul kväll o vi va närmare 40 pers, tur att min lägenhet är så pass stor så alla rymdes ;) Klockrenast va när Victor somnade på toan ^^ Hade en bra kväll med mkt sprit, mkt trevligt folk o en liten tur till lekplatsen o sjunga lite julsånger med mina favvotjejer <3



Söndagen: Vaknade av att Johanna grejade i köket. Hon hade städat hela lägenheten nästam, plockat bort alla burkar osv! GÖTT! Gick ner till mamma o pappa o va där hela dagen o bara softade. Kikade på tv o gjorde absolut ingenting! :D Senare på kvällen så hjälpte jag Johanna o flytta o gick en hel del i trappor ;) Sen blev de film innan de va dags o sova :)

3 okt . 13-19 september!

Måndag: Va ute o gick på förmiddagen o sen jobbade jag.

Tisdag: Jobbade. Grejade i trädgården sen gick jag o Anders en promenad i spåret med Tyson :) Sen plockade jag om lite i lägenheten. flyttade lampor osv :P

Onsdag: Va uppe tidigt o crosstrainade. Sen så va jag o Ica ute o gick med vovvarna en sväng :D Sen så åkte jag o mamma till Lidköping o mötte upp Z o F utanför tingsrätten. Äntligen dags för rättegånget mot mitt ex ang stöld av datorer. O jag var huvudvittnet. Fick sitta o vänta utanför medans de andra va inne i rättsalen o sen så va de min tur. Svarade på de frågor som gavs o sen va de klart.
Efter de så åkte jag o mamma till dafgård o mötte upp Ica o hennes lillebror Andreas. Sen på kvällen kommer jag inte ihåg va jag gjorde ^^ Jo jag o mamma gick en sväng i spåret med Tyson o letade efter svamp!

Torsdag: Jobbade. Va ute o gick. Sen kom Bitta o Johanna o de gjorde hamburgare o vi kikade på film o vårt nya favvoprogram "kungarna av tylösand" o hade de mkt trevligt :)

Fredag: Jobbade em o sen åkte jag till ekudden där de andra åt ostbricka o drack öl/vin o jag åt pizza o drack cola zero ;) En mkt trevlig kväll med trevliga människor :)

Lördag: Upp tidigt för o åka o jobba. Jobbade hela dagen. Gick fort som vanligt, sen åkte jag till ekudden igen. Grejade med bilen o städade ut den :) På kvällen blev de fisk o bröd, mumsigt :)

Söndag: Uppe tidigt för o åka till jobbet igen. Jobbade hela dagen. Sen va de dags o gå o rösta. Första gången för min del ^^ Sen efter de kom Malin Lj o vi åkte till stan o handlade o åt god mat o hon färgade mitt hår :)

// fia . dagarna går så fort...



(Bilden lånad av kanal5play.se)

RSS 2.0