Detta ska jag..



bygga någon gång i min framtid. Jag ska inte bli äldre 30 har jag sagt till mig själv.. Har räknat ut på ett ungefär hur mkt lånekostnaderna, el, vatten, värme osv blir i månaden. Att själv kunna betala 8500:- i månaden är dock lite väl saftigt tycker jag ^^



Tycker dessutom att planlösningen är perfekt. Att ha en egen del för sovrum o badrum för de "vuxna" e ju perfekt.

bilderna e tagna från http://www.fiskarhedenvillan.se/sv/vara_hus/Funkishus/Briljanten/

Jag vet precis hur jag vill ha de inomhus. De ska bli mitt en dag ;D

Nu ska jag sluta sitta vid datorn ^^ Ha en trevlig kväll :D

// fia . bygghusdrömmar

Sorry..

de har vart en jobbig vecka. Aldrig kul o förlora en familjmedlem :( Men de e min mamma som mår värst så försöker göra allt så hon slipper o stressa över jobbet osv. Men imorgon börjar hon jobba igen, eftersom jag jobbar i stan..
Dessutom har vi avbokat resan till Tunisien. Johanna ville ju inte med i vilket fall o hade ju avbokat iaf o jag ville inte lämna min familj nu.. Tråkigt men får åka senare sen istället..

Aja nog om tråkigheter.. Har haft en bra helg iaf. Spenderade fredagskvällen på Matfestvialen o käkade lite mat o gick runt i regnet. Sedan körde jag o Sara min pappa till min morfar. Så skönt o prsta med honom. Sen kikade vi på film :)

Igår så jobbade jag först o sen åkte jag o Sara in till Skövde o handlade lite snabbt. Blev en Babyliss Icurl, en leopardtunika, benvärmare, bh, mössa och mascara :) Inte bra o handla under stress ;)

Sen kom Saras mamma och jag drog till Ica o Polly o gjorde mig iordning o sen kom dom också hem till sig o vi drog till stan och förfesten.

Bitta o Robban va värdar för gårdagens förfest o de va trevligt. Blev lite fina kort ;) haha. Sedan drog vi till stan o käkade mat. Mums. Men usch va dåligt jag mådde inatt av de :S  De blev taxi hem o soooova. Vaknade flera gånger o fick sitta på balkongen för o få frisk luft ^^

Idag har jag jobbat. 11.30-16 o sen va jag hos Ica o Polly en sväng, vi köpte thaimat/pizza o käkade de. Dock foick jag åka hem för Trixie löpte o Tyson blev helt galen, inte lätt o va pojk då ^^ Så nu e vi här hemma o slappar. Jag e trööött ;)

// fia - tröööötttt


(jag älskar dig min bästis)

Vila i frid mormor

Rubriken säger allt. Idag somnade min mormor in :(. Även om man visste att de skulle ske så känns de så otroligt jobbigt o tungt :( Va ju bara 8 månaders sen min morbror tog farväl från oss och nu detta. Vet inte om jag orkar något alls på ett bra tag...



Hoppas du sover gott mormor. Äntligen är denna långa fighten över.. R.I.P..

// fia . ännu en nära person som lämnat mig :/ Jag orkar inte mer snart..


Fredag..

Det regnar, jag är trött och jag har fortfarande ont i min fot :( Skadade den förra veckan, dock va de ganska klantigt av mig då jag tappade en cdhylla på sidan av foten. Svullen o allt efter snart 2 veckor. Får nog kolla upp detta på tisdag då jag inte jobbar på eftermiddagen ^^

På tal om något annat kul så är det bara 18 dagar tills jag åker till Tunisien! Wiiiiiiie! Ren lycka till 100%. De ska bli så jävla gott o åka iväg. Sitta vid stranden/poolen med en drink i handen, äta god mat och röka vattenpipa <3


Sitter just nu o äter lite mat. Gräddstuvad pyttipanna med rödbeter o ägg. Mums! Har Tyson o Maja bakom ryggen, dom leker för fullt . Eller ja, Tyson leker med Maja ;)

Ska vila en stund nu sen ska jag in till stan o träffa Z o Nora för en fika. Är bra ensamträning för Tyson också o få vara själv i 2 1/2 timme :) Har redan jobbat kllart idag, SKÖNT. Jobbar dock helhelg i stan, aldrig ska man få va ledig :S

Ikväll blir de myspys med mina favoriter Ica, Sara o Polly. Trevligt :D

Ha en bra helg !

// fia . mina små tussar


( Ser ut som Tyson(chihuahua) är större än Maja(kissekatt) men så är det inte egentligen ;) )

Trött.

Usch skulle verkligen kunna lägga mig nu för natten. heeelt slut. De beror på att jag inte gick o la mig förrän efter 3 inatt o gick upp imorses o jobbade 8 timmar. SLÖÖÖ!

Igår va jag hos Ica o Polly. Va inne o köpte lite godis på Sigges också ;) Sen så va Adde, Robban o Bitta med. Vi grillade o snackade massa skit. Sen kom även Maria o Juha. Tjejerna satt försig o killarna satt ute o rökte vattenpipa. Mysigt :) Massa tjejsnack!

Sen så blev klockan ganska mkt så Ica följde mig ut men vi stod nog o pratade en 40 minuter. Vi ska göra en grej tillsammans, dock måste vi planera o verkligen kämpa för detta! Men hon är min bästa vän och vi klarar allt ihop om vi bara vill o de ska vi lyckas med denna gången! :D Du är bäst gumman <3


Pratade även en del med Bitta igår, riktigt skoj. Ska faktiskt till henne på matfestivalen på förfest, lite otippat men de kan bli kul :)

Ne nu ska jag ta o göra något o käka o sen bara sitta i soffan o slöööa. Jag o Sara har vart nere o solat också för en stund sen. Känns att man bränt sig lite på kinderna men bara o fortsätta, ska sola på onsdag igen ;)

// fia . min bästis <3



Välkommen till världen..

Malin lilla son. Han kom idag, vet dock inte vilken tid men jag vet att han är 51 cm lång och vägde något på 3700 gram. Har bara fått lite info. Får se om hon hör av sig så man får veta lite mer :)

Jättegrattis iaf, jag som chansade på att hon skulle gå över 12dagar. Hon gick dock bara över 11 ^^ Men jag trodde att de skulle bli en pojk o jag fick rätt. Nu längtar jag efter o få se den lille, sist jag "såg" honom låg han ju i magen och bökade runt :) <3



Tur att jag köpte kläder som va blåa o inte rosa då ;)

Just nu jobbar jag, dagen har gått förvånansvärt fort, slutar 16 så nu är de bara en liiiten stund kvar :D

Sen ska jag till Ica o Polly. Jag är hundfri idag, min lille goding är med mamma o pappa i husvagnen eftersom jag jobbar 8.3016.15 imorgon också! Adde är på besök så vi ska nog tillbringa hela kvällen med o snacka skit, kolla på film o äta god mat, precis så man vill spendera en lördagskväll :D Ska försöka tvinga med Johanna också ;)

Nej nu ska jag greja..

// fia . välkommen till oss lillen :)


Nattshoppade lite..

Eftersom jag åker utomlands snart så måste jag självklart köpa mig en ny bikini.


O så blev de ett par leopardfärgade ballerinas som jag letat efter hela sommaren.. Ååh gillar leopardfärgat :)


Ne nu ska man nog sova, inte bra o kika på massa shoppingsidor på nätet på nätterna, man bara klickar hem en massa saker då ;)

// fia . nattshoppning o "bara" 24 dagar kvar tills vi åker...

Jag..

ska strax sova. Jobbar eftermiddag imorgon också eftersom min mamma ska hjälpa min bror att flytta. Så imorgon blir de jobb 12-19.15. Finns maaassooor o göra. Måste inventera klart, fylla på varor, hjälpa kunder(såklart) o massor mer. Inte lätt när man är borta en dag, då finns de massor att ta igen. "Tur" att man jobbar hela helgen...

Idag efter jobbet så har jag grejat hemma. Dock inte så mkt. Gjorde en hel del på förmiddagen innan jag började jobba. Skönt o ha en garderob till faktiskt o slänga in grejer i ^^

Har gjort rent akvariumet och flyttat de så imorgon bitti ska jag och Tyson in till djuraffären o köpa fiskar, växter och lite fina nya stenar. Har bara 2 stackars fiskar just nu o inga växter. Haha. Men imorgon blir de ändring på de.

Ne nu ska jag kika på "NCIS", efter de är de "2 1/2 men" och "How I meet your mother", o jag som skulle lägga mig ^^

// fia . grejar o donar



( Nu ser mitt vardagsrum heeelt annorlunda ut mot denna bilden )

Åååh min..

nya favoritlåt, den är helt underbar..



Chris Daughtrys version av Lady Gagas Pokerface. Underbart fin! :)

Har förresten gjort om i mitt vardagsrum, nu är de bara städningen kvar som jag får göra imorgon ;D Har fått min TV, dvd, sorroundljud o boxer tillbaka nu. Så nu slipper jag kolla på datorn ^^
Nu måste jag bara handla lite saker till vardagsrummet, de lilla sovrummet o hallen så kanske min lägenhet känns helt perfaaaa!
 Inte för att jag inte tycker om den, jag ääälskar den men nu de senaste har den känts lite tråkig eftersom jag gjorde om sovrummet o ingen annanstans!

Ne nu kanske man borde sova ;D

// fia . pokerface


Nattinlägg

Usch jag har faktiskt inte lagt mig i tid på flera dagar. Inte bra o jobba eftermiddag för då kan man ju sova lite längre ^^

Idag har jag iaf jobbat 3 timmar i stan. Va meningen att jag skulle jobba 13-19.30 men mådde dåligt o kände mig lite feberaktig så jobbade bara 13-16. Tror dock de bara är kroppen som säger ifrån o vill va lite ledig!

Igår kom Sara hit och vi kikade på "17 again", MUMS säger jag bara om Zac Efron som är min lilla celebcrush ;D Heting alltså! Filmen va dessutom bra så den rekommenderar jag :)

Idag kikade vi på "Ice Age 3", också bra, den rekommenderar jag också. Gillar animerade filmer. Shrek är favoriten hos mig.

Någon som sett Ice Age 3 eller 17 again? Va tyckte ni??



MUMS!

// fia

Helgen

har varit lugn. Man har liksom inget val när man jobbar hela veckan och hela helgen. Fast nu har de vart jobb non-stop sedan den 20 Juli så det är ju mer än 1 vecka o jag är faktiskt ledig min första dag den 7 September då jag åker till Tunisien :D De blir en hel del helger som ni kanske märker men det är ingen ovanligt. Jag har nog jobbat 80% helger av alla 100% helger som varit detta året ^^

I fredags så jobbade jag först på Albrekts mellan 13-19.30. Hade besök av supersöta Nora och Zenita på min rast :) På kävllen grillade jag, Ica, Polly, Hanna och Julia sen så snackade vi en stund o sen åkte dom och jag gick ner till mina föräldrar o pratade lite med dom :)

Igår så jobbade jag några timmar på albrekts sedan låg jag en stund i solen o läste lite skvallertidingar sedan föjde jag med mina föräldrar till Töreboda till mina kusiners mamma(dvs min morbrors fru). Pratade lite med henne om deras resa till Bulgarien.

För er som inte vet så dog min morbror i en hjärtattack i December förra året och detta har självklart vart jobbigt för hela mina familj och släkt men nu känns de som att alla verkar lite gladare men självklart blir de mkt tårar när vi ses och pratar om våran underbara Steffe :'( Saknar dig morbror <3

Sedan åkte vi en sväng till mormor o morfar och sen hem igen. Blev en liten snabbvisit iaf för o se att allt var bra. Träffade även min farmor en snabbis igår innan jag skulle jobbet. De tråkiga är att hon bara verkar bli sämre :( Varför ska folk dö för? Jag vet att man måste men det är så jobbigt :(

Ne inget mer om det. Blir bara jobbigt o tänka på.
Idag har jag iaf bara jobbat och grejat hemma efter jobbet. Brorsan var och hämtade projektorn så fick tillbaka min tv. Jobbigt att gå från 88" till 42" men de får väl gå. Just nu får jag ha 17"datorn till tv för det är ingen ihopkopplat än, får nog göra de imorgon :P

Ne nu ska jag och Tyson ut innan vi lägger oss :)

// fia - jag har blivit bortskämd med 88" projektor ;)



Dagen!

SOL SOL SOL! Äntligen har den kommit, sköööönt. Igår solade jag innan jag började jobbet här hemma. O idag efter att jag slutat vid 1 så åkte jag till Mariestad där jag mötte min supersöta kusin Julia och sedan kom Emma, Jenny och Jennie.

Så idag har vi bara solat och badat. Tillomed Tyson badade 2 gånger fast han frös jättemkt den sista gången. Så nu har man äntligen fått lite färg, de va på tiden. De har regnat alldeles för länge tycker jag!!

Jättemysig dag iaf, så nu har jag en jääättetrött Tyson bredvid mig så antaligen kommer sova för hela natten nu ^^

Ska berätta en jääättekul grej också!!
Efter konstant slit med jobb sedan Januari förra året ska jag nu få vara ledig, i 1 HEL VECKA! Hör och häpna, JAG SKA VARA LEDIG I EN HEEEEL VECKA!!! O jag ska åka till TUNISIEN! Den 7 September kl 12.10 går flygplanet från Landvetter med mellanlandning i Malmö innan avfärd till Monastir Flygplats i Tunisien.

Vi ska bo i staden Sousse. Sist jag va i Tunisien var vi i Hammamet och de tycker jag va sådär, dock sa ett par britter till oss att Sousse va en mkt finare stad så vi valde de :) Dessutom ska de vara 30 grader varmt :D

Jag, Johanna, Sara och Fia kommer få en kanonbra vecka o jag läääänggtar så jag döööör känns de som. Men de får mig att jobba på för fullt nu de närmaste veckorna, för jag vet att om 4 1/2 vecka ska jag lämna tråkiga Sverige för varma soliga Tunisien!


(Kanske ska köra på en lite mer afrikansk look o ha rastaflätor när jag åker? Sara gjorde dessa på mig i måndags kväll/natt o när jag tog ut dem i tisdags så va håret himlans lockig )

Sorry över..

de senaste inlägget. Hade en extremt dålig dag i tidsdags. Hade jobbat från 7 på morgonen till halv 8 på kvällen och allt bara krånglade och hade gnälliga kunder o då tappade jag helt enkelt humöret på allt. På livet.

Dock känns allt för tillfället väldigt motigt. Jag mår inte bra. Stressar, jobbar, trött, deppig, osv. Jag känner mig konstant upptagen och när jag väl är ledig så är jag så himla trött att de enda jag gör är att ligga i soffan o tröstäta godis o dricka massa dricka o kika på film. Jag som skulle gå ner i vikt denna sommaren har istället gått upp 5 kg o de känns så jävla jobbigt :(

Men de blir skärpning from måndag. Då ska jag till Anders på en healingkur(kan behövas, va verkligen aslängesen sist). Då ska vi försöka få bort sockerberoendet och jag ska verkligen försöka.
 O de kommer säkert  o funka, dessutom är de inte lika mkt jobb på Albrekts de närmaste veckorna, SKÖNT! Det är nog de som har fått mig i en sån obalans, jag vill egentligen inte jobba där alls. Men ibland måste man göra sånt som man inte vill också!

Men nu ska jag inte deppa mer. E dock för jäävla bra på att göra de :( Gräva mig ner i min negativa tankar. Men ska berätta en rolig grej, men mer om de e nästa inlägg :)





BLOGGTORKA!!!

Återkommer när jag orkar. Kan bara säga att jag hatar mig själv just nu. Mitt liv suger....

RSS 2.0