30 maj . 17-23 maj!

Måndagen: Jobbade 7-13 sen så var de dags för årets första begravning. Farmor denna gången. Begravningen va fin o självklart e de lika jobbigt varenda gång man måste gå på såna "trevliga" saker. Efter begravningen va de mat o fika i församlingshemmet innan jag gick hem o jobbade 16-19 igen. Efter jobbet glodde jag på serier!

Tisdagen:
Jobbade förmiddag. 7,30-14. Josse va med mig o testjobbade denna dagen. Gick kanonbra! På kvällen så blev de o göra sittning nr2 av tatueringen. Gjorde dock inte lika ont denna gången. Eller de gick väldigt smärtfritt denna gången. Malin, Josse o Alex va med som stöd. Efteråt så gick jag o Malin o kollade på graven o alla blommor. Så fint <3


Onsdagen: Kommer inte ihåg va jag gjorde på fm, tror att jag o Josse va i stan om jag inte minns helt fel men jobbade på eftermiddagen iaf ;P

Torsdagen: Jobbade fm sen så åkte jag till Lidköping till mina smågummor Nikki o Nora o så självklart Z. Vi va o kikade på en ny bröllopsklänning till Z då hon ångrat sig. Hon hittade en kanonfin som kommer bli perfekt den 7 augusti när hon blir fru Ahlin :) På kvällen gjorde jag nog inget :P

Fredagen: Gjorde inget speciellt på förmiddagen, softade! Sen så jobbade jag. Efter jobbet så åkte jag till Emma bitchen. Vi käkade köttfärspaj o kikade på "500 days of Summer". Helt okej film. Helvete va de regnade den dagen!

Lördagen: Jobbade 8,30-15.15. Sen pyste jag till Josse o barnen. Vi hade myskväll o käkade god mat, busade o hade de allmänt trevligt. Va även o skjutsade min bror till olstorp, men fick vända på vägen tillbaka till Tdala då han inte orkade stå i kö.
Söndagen: Sovmorgon då vi inte öppnade förrän 10! Fick ett samtal på morgonen som gjorde mig arg hela dagen typ ^^ Jobbade till 15.15 o på kvällen så va jag hos mamma o pappa o bara softade!

// fia . simply the best!

30 maj . 10-16 maj!

Måndagen: Jobbade några timmar på morgonen. Sen drog jag o Josse o barnen till stan där det inhandlades tyg till husvagnen. Gissa i vilka färger de ska gå i? ;) Sen va jag ute o gick två rundor i spåret med Tyson o sen va jag o Josse på gymmet o jag crosstrainade!


Tisdagen: Va ute o gick två rundor i spåret med Josse på morgonen. Sen jobbade jag hela dagen sen så drog vi till gymmet :)

Onsdagen:
Jobbade några timmar på morgonen o sen drog jag o Josse till Hjo. Där handlades de en del roliga saker till husvagnen på hem o hobby. Åt även mat i hamnen(ÄCKLIGT) o sen åt vi mjukglass innan vi åkte till skövde o provsatt Chili´s soffor för typ tionde gången ^^ På kvällen kom Ica, Emma o Sanna hit o vi hade en mys/tacokväll o käkade gott o snackade massa skit. Sanna o Ica åkte inte hem förrän riktigt sent!

Torsdagen: Jobbade 8,30-16.15. Kristihimmelfärdsdag. Trött som satan. Kommer inte ihåg va jag gjorde på kvällen!

Fredagen: Jobbade på morgonen sen så åkte jag till Mstad där jag mötte upp Malin o Max. Sen åkte vi till Ikea i örebro. Handlade en massa saker till husvagnen men nu har jag allt ;D På hemvägen åt vi på BK, riktigt gott! Sen åkte jag raka vägen hem till Anders o hämtade min prins! På kvällen blev de ekudden för första gången detta året. Käkade som vanligt pizza på "prebende". Gjorde inget på kvällen. Min faster o hennes gubbe kom över o tjötade lite skit!
Lördagen: Upp o iväg o jobbade 2 timmar ihop med Emma. Sen så ut till Ekudden igen där förtältsresning stod på menyn. De gick dock fort så de blev o sola en stund också :) På em kom de en himlans massa folk o vi grillade för fulla muggar. Tror vi va sammanlagt 30 personer! MKT trevligt. På kvällen blev jag rastlös så åkte hem o gav Maja lite käk, slängde i tvätt o duschade(hatar duscharna på campingen). Sen så åkte jag tillbaka till ekudden o resten av kvällen bestod av slappning!

Söndagen: Skitdåligt väder. Regn regn regn. Åkte hem ganska så tidigt. Åkte med Josse in till stan. Väl hemma igen åkte jag med mamma in till stan. Handlade lite smått o gott! Sedan maratonkollade jag på "life of Ryan", den säsongen hade jag inte sett. Sen skulle jag ge mig på o klippa gräset för första gången. De gick sådär, gräsklipparen o jag kom inte överens så jag sket i de. Sen kom Malin till mig o hon va så gullig o gjorde god mat(hon skämmer bort mig) o så kikade vi på snyftarfilmen "Hachiko". Riktigt bra!

De va min vecka de!

// fia . ekudden!

27 maj - suck!

Har blockat min fb så endast mina vänner kan se va jag skriver, lägger ut för bilder osv. En del människor snokar o sedan drar helt fel slutsatser. Suck suck. Jag skriver inget vettigt alls på fb men jag gillar inte när folk som jag inte ens känner lägger sig i va jag skriver.

Jag har ingenting o dölja o jag valde helt o hållet själv o blocka allt på fb. Så nu behöver du inte ha några mer funderingar om det, bara o läsa här va jag gör för jag har INGENTING, absolut ingenting o dölja! Jag är en snäll människa o hjälper mina vänner, that´s it!

// fia . har man satt fan i båten får man båten ro!



Den enda mannen i mitt liv. Älsklingen <3<3<3

23 maj - lösenordsskyddad blogg?

God förmiddag. Pingstdagen idag. De betyder kortare öppettider på jobbet. YIPPIE! 10-15 idag bara.

Hade en bra kväll igår med Josse o barnen. Va även o körde brorsan till olstorp en sväng o sen stupade jag i säng. Kanonväder va de också. Synd att jag jobbade till 15 o missade den bästa solen :(

Idag e jag arg o ledsen. O jag vet inte riktigt vilka ni e som läser min blogg. Därav rubriken. Ska man skaffa lösenskydd för o kunna skriva va fan man tycker o tänker om vissa saker? Min hjärna går på superspeed o jag behöver skriva av mig men jag vill inte att vem som helst ska kunna läsa de. Vill att mina vänner ska kunna veta va jag tycker o tänker. Men finns ju folk som är här inne o snokar för dom vill veta va jag gör fast vi inte känner varandra utan bara vet vilka vi e...

Så, vem är du som läser? Kommentera o säg så kanske jag skiter i löseordsskyddet!

// fia . sick and tired of all this shit!


20 maj ' mobilbloggning

Hej igen. De verkar funka bra med mobilbloggning! Vet dock inte hur jag ska få in bilder men de löser man väl senare sen ;) jag tycker mest de e coolt o slippa datorn. Iphonen e verkligen människans bästa vän <3 just nu sitter jag i sängen o väntar på att hellosanet ska torka så jag o Tyson kan sova sen. Va flera dagar sen jag hade min lilla pojk hos mig. Han har sovit hos mormor o morfar o mått som en prins! Ska sammanfatta min vecka imorgon, kan göra de från mobilen denna gången så slipper jag sitta vid datorn när de e sånt fint väder! Ne nu ska jag försöka sova, har dock en orolig känsla i magen, de gillar jag inte :( // Fia . Värme!

20 maj ' mobilbloggning!

Testar o blogga från min underbara iPhone, får se om de funkar :)

18 maj - lista!

En liten lista!

1. Vilken svordom använder du mest? Helvete, jävla eller fan.
2. Äger du en iPod? Japp en ipod nano o så en iphone ;)
3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Alla möjliga tider
4. Hur många resväskor äger du? 2, en stor rosa och en liten svart
5. Använder du flip-flops? Japp på sommarn
6. Var köper du dina matvaror ifrån? Ica
7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Onykter: på bilden. Nykter: ta bilden
8. Vilken var den senaste filmen du såg? ”Hachiko”
9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en väninna? Mina flesta vänninor har barn så de får bli båda :D
10.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En lamborghini
11. Har någon någonsin kallat dig lat? Ja men jag är de också.
12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Ja hostmedicin ;)
13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? I min dvd ligger ”the baseballs”s skiva
14. Vilken är världens bästa artist just nu? Metallica
15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall vad? Nej
16. När var senast någon stötte på dig? Hmm typ lördags
17. Vad åt du till middag senast? Tårta ^^
18. Använder du huvtröjor? Ja  
19. Kan du vissla? Yes
20. Vem var den senaste som ringde dig? Kalle
21. Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Berg o dal banan!
22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Oja det vet jag att dom gör :D
23. Vilket riktnummer befinner du dig i? 0511
24. Tittade du på tecknat när du var liten? Såklart de gör jag fortfarande!
25. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Jadu stort? Elins Esplanad e väl de som är närmast
26. Hur många syskon har du? En storebror
27. Är du blyg inför det motsatta könet? Ibland, de beror på om jag känner personen eller inte
28. Vilken film kan du alla replikerna till? Twilight
29. Äger du några popband t-shirts? Inte längre
30. När flög du senast? Oktober 2007 L
31. Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4
32. Läser du för skojs skull? Ja jag gillar o läsa
33. Pratar du några andra språk? Engelska
34. Diskar du din egen disk? Nej för det gör diskmaskinen!
35. Har du gråtit offentligt? Ja
36. Har du en stationär dator eller en laptop? Har 2 bärbara o en stationär
37. Försöker du alltid lära dig nya saker? Olika dagar ;)
38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ne den senaste tatueringen gjorde så ont så jag vill vänta lite
39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Ja!
40. Kan du kasta macka? Ja!
41. Har du någonsin varit på Jamaica? Nej, men säger inte nej om någon bjöd
42. Vad har du med dig in på bion? Snacks, dricka och godis
43. Vem var din favoritlärare och varför? Krallan, hon va hur grym som helst!
44. Har du dejtat någon av en annan religion? Nej
45. Vad har du för väder? Småkallt
46. Har du en blogg? Yes
47. Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Blomsterdekorationer, hotell och samhäll
48. Gillar du att flyga? Ja det är kul.
49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? HumorHu,
50. När sov du senast på golvet?  Kommer jag inte ihåg

51. Vilken är din favorit drink? En god jordgubbsdrink som finns på Voda
52. Gillar du din boende-situation? Yes, trivs som fisken i vattnet på min 110 kvm
53. Vilken är din mammas hemstad? Töreboda
54. Din pappas hemstad? Timmersdala
55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 9
56. Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ganska så ofta.
57. Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Ja, men det är tråkigt att vara tyst
58. Vilken är din favoritfrukt? Melon
59. Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Ja ganska så ofta
60. Hur gammal blir du nästa födelsedag? 22 den 21 December
61.Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ja

62. Tror du på liv på andra planeter? Ja
63. Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Hmm den personen nämner vi inte här :D
64. Tror du att Gud är man eller kvinna? Gud finns ju inte
65. Vad var det senaste du åt? Tårta
66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Det är väl olika. Från person till person liksom.
67. Hur valde dina föräldrar ditt namn? Dom ville att de skulle vara kort så jag inte skulle få nåt smeknamn, men det gick sådär
68. Gillar du senap? Pyttelite på julskinkan
69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Det som inte dödar mig stärker mig
70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Jaaaa
71. Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Jadu inte en aning
72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej men pappa har gjort :P
73. Tycker du om att krama folk? Bara dom jag tycker om
74. Skulle du säga att du är trendig? Nej :P
75. Äger du en digitalkamera? Yes.
76. Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Hmm ingen?
77. Stör det dig om någon säger att de ska ringa men inte gör det? Ja, sånt gör mig irriterad ^^
78. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Twilight o Harry Potter o massa andra som jag inte kommer ihåg va dom heter ;)
79. Tycker du att du är attraktiv? Ibland får jag till det.
80. Vad är du allergisk mot? Lök ;)

 


12 maj . tatueringen!

Onsdagen för 2 veckor sen så var jag hos Robert(tatueraren) som gjorde min tredje tatueringen o gjorde min utbyggnad av min första tatuering.


Detta är en vääääldigt gammal före-bild. Om man kunde få på sig dom jeansen idag o va så slät o fin utan bristningar osv så vore man glad ;)



Så här såg den ut efter ett tag. Nu är dock inte hela klar. Den ena delen är svartlagd o nästan klar. Ska tillbaka imorgon(HOPPAS JAG) o göra klart den andra sidan o fylla i FIA o göra blommorna. Dock har en del av konturerna försvunnit så jag kanske tom får göra två ggr till.

Säger bara en sak. Den smäääärtan. FY FAN! Jag längtar inte tills o göra de andra men nu vill jag bara att den ska bli klar. Men usch o fy. Inget jag vill genomlida en gång till. Min tanke från början va inte att den skulle bli så stor men nu blev den de och jag är kanonnöjd med storleken o allt.

Denna symboliserar också något i mitt liv. De ska föreställa kvistar(i tribalaktigt) o blommor. O för er som kan tänka, Blommor o kvistar. Blomkvist. O så Fia. Ja då får man hela mitt namn ;D

// fia - blomkvist ;)

12 maj - 3 maj - 9 maj!

Min vecka förra veckan ;D

Måndagen: Jobbade på morgonen. Sen drog jag o Josse o barnen till stan o kikade lite o lunchade(som vanligt ;) ).  Sen så låg jag o solade en bra stund på baksidan o hemma sen blev de en långpromenad med Josse innan jag o Malin drog in o pantade flaskor o handlade på maxi!

Tisdagen: Va på gymmet på morgonen innan jag började jobba. Sen va de bara o jobba hela dagen... De va väl allt ^^

Onsdagen: Jobbade på morgonen. Sen så pyste jag o Josse till Gittan o kikade på tyg till husvagnen, Sen tog vi en spontanlunch i stan o så åkte vi o testade soffor på chili ;) Sen så solade jag o gick en promenad :)

Torsdagen: Jobbade sen gjorde jag nog inget speciellt :P

Fredagen: Va i stan på morgonen med Josse o barnen o shoppade lite :) Sen så jobbade jag till kl 19,15 sen käkade jag hos mamma o pappa o sen åkte jag o pappa o hämtade min husvagn :) Mer om husvagnen i ett annat inlägg!

Lördagen: JOBB, sen pyste jag till Ica o Polly o grillade o hade trevligt :)

Söndagen: JOBB sen så åkte jag o Ica till Malin o Max i mariestad. Vi åt en glass i hamnen o sen så va vi hos Malin en stund. PÅ hemvägen så åkte vi förbo ett hus som Ica o Polly e intresserade av :)

De va den veckan de. Inte så mkt som har hänt ;)

// fia


( gammal bild )

12 maj - 26 april - 2 maj!

Kommer som vanlig lite efter med mitt bloggande o jag ska skärpa mig så fort jag skaffat ett :D

26 april måndag: Jobbade på morgonen. Sen drog jag till stan med Josse en sväng o sen gymmet, sen kom Malin Lj till mig på kvällen o vi käkade mat o kollade på film :)

27 april tisdag: Denna dagen skulle min morbror blivit 43 år gammal om han levt. <3 R.I.P! Jobbade hela dagen sen gjorde jag inget annat.

28 april onsdag: Min brors 24årsdag <3 Jobbade på morgonen sen va jag o Josse i stan o handlade o hämtade tårta till min bror :) Sen så pyste jag hem o städade snabbt sen kom Malin Lj o sen Josse så drog vi ner till Robert där jag ÄNTLIGEN gjorde utbyggningen på min gamla Fia tatuering. FY FAN vilken smärta. Sen kom Johanna när jag va där sen drog vi hem när vi va klara med första sittningen. Malin gjorde mat medans jag o Johanna spelade GH. Sen blev de spelande långt in på småtimmarna. :)

29 april torsdag: Jobbade på fm. Sen åkte vi till töreboda där vi urnsatte min morfar. ÄNTLIGEN fick sin sista vila bredvid mormor <3 Saknar er! Sen när jag kom hem hade Malin gjort mat till mig så vi käkade o kollade på film :)

30 april fredag: Jobbade en sväng på morgonen. Sen grejade jag hemma o sen åkte jag o Josse o köpte Kinamat o på kvällen så blev de twilightkväll. Jag, malin o Josse kikade på "Twilight" o "new moon" o hade de allmänt gott!

1 maj lördag: Gjorde inget speciellt på min lediga lördag. Planterade o låg o glodde i soffan hos mamma o pappa. Sen på em så åkte jag o pappa o kikade på en husvagn som vi senare köpte! På kvällen så kom Ica, Polly, Adde, Malin o Malin o vi åkte till svartvik o grillade. Fy satan va kallt de va. Maria, Juha o Jouni(?) kom också. Efteråt åkte vi hem till mig o hade jäääävla kul. Inte skrattat så mkt på riiiiktigt länge! KANONKVÄLL!!

2 maj söndag: Sov ut på min lediga söndag. Sen pyste jag o Josse ner o gymmade en sväng. Sen va de sånt kanonväder så jag låg o solade i någon timme på mamma o pappas baksida. Bokade även en campingplats till Wheels and wings! WIIIE! Sen så gjorde jag käk till min familj+Malin o paj också. De va gott. Sen kikade jag o Malin på en film som vanligt ;)

De va den veckan de :D

// fia



RSS 2.0