London dag 2 :)

Upp tidigare på söndagen då jag o Bitta, de två trötta turisterna fick lägga oss tidigare :)

Vi gjorde oss iordning o tog bussen till Notting Hill! Där åt vi frukost på SubWay som vanligt ;) MUMMA! Sen gick vi o strosade omkring i den mysiga stadsdelen o kikade i små mysiga affärer. Hittade lite smått o gott :)

Sen tog vi o åkte till Westfield. Ett shoppingcenter med 265 butiker. Helt sjuuuuuukt stort var de. Inte lika stort som de jag va på i USA men stoooort! Vi gick där i några timmar o kikade i diverse butiker. Stannade o tog en glass som en liten paus. Den va goood :)

Efter ett tag där så bestämde vi oss för o åka tillbaka till Primark där vi tyckte de hade mkt roliga saker o fina kläder till ett överkomligt pris :) Så shoppade lite saker där innan de stängde!

Sen så åkte vi tillbaka till Notting Hill där vi letade efter en mysig restaurang o vi gick omkring en bra stund. Till slut hittade vi en pub där de fanns bra mat o där vi en stund innan vi tog bussen tillbaka till Johanna o Lindas lägenhet. På vägen hem så fick jag o Bitta sitta längst fram i en dubbeldäckare! Hur coolt som helst :)

Väl tillbaka i lägenheten så packade vi, duschade o kikade på "Sex and the city". Dock kom vi inte i säng förrän seeent o de kändes dagen efter ^^

// fia . london :D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0