Onsdag.

Jobbat förmiddag idag, skönt då man har hela eftermiddag att hitta på saker. Dagen förstörs en del när man jobbar eftermiddag faktiskt.

Idag har jag vart o hälsat på Max <3 åå han e så supersöt alltså. Så himla liten, (fast mamma Malin säger att han e stor). Superlik sin far, han är dock inte söt, hur de kan gå ihop? ^^ Ååh tänk när man själv ska ha en sån liten, om man nu kan få barn. Va roligt ska bli. Men hoppas inte min bebis e lika hungrig, för Max han ville äta jämt typ ! hihi sötnos :)

Sen när jag kom hem va de meningen att jag skulle få besök men jag kände inte för o städa, duscha osv på väldigt kort tid, dessutom va jag trött så jag sa att de får bli på måndag istället :)

Har kärat ner mig i en låt nu. Har lyssnat på den tidigare men inte fastnat lika mkt. Men lyssna på den, helt underbar :)



Ne nu ska jag och Tyson krypa ner i sängen o slappa järnet! Jag e en riktigt latis, de ska bli ändring på de nästa vecka(förhoppningsvis ;) )

// fia . when love takes over..

Kommentarer
Postat av: HelloNicki

Hej, hoppas allt är bra med dig! :)



Ville bara en sista gång tipsta om tävlingen i min blogg som avslutas snart.



http://hellonicki.blogg.se/2009/august/tavling.html#comment



Kram / Nicki

2009-09-03 @ 10:07:44
URL: http://hellonicki.blogg.se/
Postat av: Sara

Uscch, jag är supernervös inför imorgon! :( Näe, det är ju bara en helg emellan isf ;P hihi! Känns nästan som att jag kommer ångra mig.. men det är ju som sagt för hans egna bästa :P

2009-09-03 @ 13:38:05
URL: http://sarath.blogg.se/
Postat av: ღ Sabine - Utan dina andetag

grym låt :D

2009-09-04 @ 19:15:25
URL: http://enibas.blogg.se/
Postat av: Sara

heej! Jotack, det gick bra! Men han mådde inget vidare igårkväll. Han låg hela tiden, kunde inte kissa. vad orolig i magen, diarée.. Han åt ju iaf lite som tur va! Men inget drack han! Han sov hela natten, dock på samma stället..:/



men idag, vaknade han och var pigg som en lärka! Leker med leksaker, kissar, äter, dricker, busar, morrar. ;P jaa allt vad nu en hund gör. Men han är jusåklart lite trött. Han sover för tillfället hos husse! Men de är stor skillnad från igår.

Hoppas det går bra med tyson! Han kommer nogmå bättre av att inte ha dem kvar. Nervös?

2009-09-05 @ 11:17:59
URL: http://sarath.blogg.se/
Postat av: Evelina

hey, ja en liten bebiiis. Är inte många bebisar som är söta tycker ja, som blir söta efter några månader. ja tänk när den tiden kommer..hehe

2009-09-05 @ 20:10:40
URL: http://evielajna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0